Skip Navigation
Over ons

In het mooie bos van Amelisweerd pacht en beheert de Stichting Historische Moestuinen Landgoed Amelisweerd twee moestuinen die waarschijnlijk al vanaf de middeleeuwen bestaan. De Stichting draagt er...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijn
Deel

Penningmeester gezocht

Vacature · 1–3 uur/week
Eifel 33, 3524 HD Utrecht, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#24431
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Historische-Moestuinen-Landgoed-Amelisweerd/activiteiten/Penningmeester-gezocht/24431 om je aan te melden
SamenvattingDe penningmeester regelt de financiële kant van de activiteiten van de Stichting Historische Moestuinen Landgoed Amelisweerd.
Uitgebreide omschrijving

De penningmeester is het financiële geweten van de Stichting. Taken van de penningmeester zijn: opstellen van financiëel jaarverslag en begroting, regelen van betalingen, onderhouden van contact met belastingdienst en banken en het bijwonen van vergaderingen van het bestuur en de tuinders. 

Hoe kom ik er?
Over Stichting Historische Moestuinen Landgoed Amelisweerd
In het mooie bos van Amelisweerd pacht en beheert de Stichting Historische Moestuinen Landgoed Amelisweerd twee moestuinen die waarschijnlijk al vanaf de middeleeuwen bestaan. De Stichting draagt er zorg voor dat het cultuurhistorische karakter van de beide tuinen behouden blijft en dat er uitsluitend biologisch wordt geteeld. Stadslandbouw in optima forma.

Daarnaast maakt StHMLA het mogelijk dat er vrijwilligers op de tuinen kunnen werken. Ze dragen bij aan het onderhoud en de verfraaiing van de cultuurhistorische moestuinen, dichtbij de stad op een mooie historische plek.

Het bestuur van de Stichting vergadert vier keer per jaar waarbij de tuinders die de tuinderijen runnen mede zijn vertegenwoordigd.
Deze vacature is verlopen
#24431
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Historische-Moestuinen-Landgoed-Amelisweerd/activiteiten/Penningmeester-gezocht/24431 om je aan te melden