Skip Navigation

Stichting GOUD

Non-profit

Over ons

Stichting GOUD is een laagdrempelige organisatie die opkomt voor de belangen van dak- en thuislozen (drugsgebruikers) in de regio en de stad Utrecht.

De Stichting heeft een kantoor in de binnenstad...

Gezondheid & Welzijn
Deel

Stichting GOUD zoekt een bestuurslid !

Vacature · 1–3 uur/week
Oudegracht 227, 3511 NK Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#25565
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-GOUD/activiteiten/Stichting-GOUD-zoekt-een-bestuurslid-/25565 om je aan te melden
SamenvattingVoel jij je betrokken bij mensen die dak- en of thuisloos zijn?
Uitgebreide omschrijving

GOUD zoekt versterking van haar bestuur!

Wij zijn de belangenbehartiger voor dak- en thuislozen en (hard)drugsgebruikers voor de stad Utrecht en regio. Ons streven is het imago en de leefsituatie van de dakloze/ gebruiker te verbeteren. Ons kantoor bevindt zich in de binnenstad van Utrecht, waar onze klanten op het spreekuur kunnen komen met vragen en problemen.

De functie van bestuurslid:

Je komt te werken in een betrokken team van bestuursleden, die al dan niet werkervaring met de doelgroep hebben. Maandelijks vindt er, in de avond, een bestuursvergadering plaats waarin actuele ontwikkelingen worden besproken. Samen met de coördinator worden hierin de lijnen uitgezet met betrekking tot de meerjarenstrategie, jaarverslagen, financiën en de ondersteuning van medewerkers.

Ook speel je als  bestuurslid een belangrijke rol in het contact met de gemeente. Bovenal ben je betrokken bij het uitstippelen van het beleid en de standpunten waar vanuit GOUD werkt, met als doel: versterking van de positie van de doelgroep.

Wie zoeken wij?

Een bestuurslid van GOUD beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en een positief kritische houding. Bestuurlijke ervaring is een pre. In eerste instantie zijn we op zoek naar een algemeen bestuurslid, waar er interesse of affiniteit is, kan er met de tijd doorgestroomd worden naar een specifieke bestuursfunctie.

Interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting GOUD > Stichting GOUD zoekt een bestuurslid !
Over Stichting GOUD
Stichting GOUD is een laagdrempelige organisatie die opkomt voor de belangen van dak- en thuislozen (drugsgebruikers) in de regio en de stad Utrecht.

De Stichting heeft een kantoor in de binnenstad van Utrecht waar iedereen, met vragen of problemen, welkom is op het spreekuur. Op deze manier houdt Stichting GOUD direct contact met de mensen op straat en kan ze de signalen en knelpunten van de straat inventariseren, om vervolgens samen met betrokken instellingen en de gemeente oplossingen te vinden.

Omdat de signalen waarmee mensen komen vaak ook directe belemmeringen zijn in het herstel dan wel het leven van de klant, ontstaat er ook een stuk dienstverlening om de klant op weg te helpen.

Stichting GOUD werkt voor zowel het individu als de groep. Ook kunnen familie, vrienden, belangstellenden en hulpverleners langskomen voor informatie of met vragen.

“Kom binnen!” er is koffie en wie weet, hebben wij een antwoord op je vraag.

Voor illegalen bieden wij een rustpunt. Wij kunnen ze in contact brengen met STIL en zij kunnen bij ons gebruik maken van de computer of hier telefoneren.
Deze vacature is verlopen
#25565
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-GOUD/activiteiten/Stichting-GOUD-zoekt-een-bestuurslid-/25565 om je aan te melden