Skip Sidebar

Over ons

Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Vrijwilligers in marketing, communicatie & PR

4–8 uur/week
Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
WelzijnKinderen & JongerenVluchtelingen & Minderheden
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#25150
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dress-for-Success-Utrecht/activiteiten/Vrijwilligers-in-marketing-communicatie--PR/25150 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kun jij goed schrijven en denk je graag actief mee hoe je onze stichting nog beter op de kaart kunt zetten in regio Utrecht? Dan zoeken we jou!!! ;-)

Uitgebreide omschrijving

De stichting Dress for Success steunt mannen en vrouwen met een minimum inkomen die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met een paar uur aandacht en een goed advies geven wij een klant van onze winkel een dosis zelfvertrouwen mee en daarmee vergroten wij de kans op een baan. Ons aanbod bestaat daarnaast o.a. uit workshops "Dress for Success", waarbij er onder anderen aandacht is voor kleur- en figuuranalyse. 

Dress for Success Utrecht heeft de ambitie om te groeien in klantenaantal, dienstenaanbod en bekendheid bij re-integratiebureaus, bedrijven en uitkeringsinstanties. Per direct zijn we daarom op zoek naar vrijwilligers.

Kun jij goed schrijven en denk je graag actief mee hoe je onze stichting nog beter op de kaart kunt zetten in regio Utrecht?

Dress for Success Utrecht is op zoek naar een aantal enthousiaste en zelfstandig werkende vrijwilligers voor ongeveer 4 uur per week (of meer ) die zich actief in gaan zetten voor presentaties van Dress for Success, communicatie en marketing om onze vrijwilligersorganisatie nog meer onder de aandacht te brengen.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die kennis en ervaring meebrengen op één of meer van deze gebieden: marketing en communicatie, de organisatie van acties en evenementen, de inzet van Social Media en het versturen van nieuwsbrieven. In de uitvoering van de functie werk je nauw samen met het bestuur, de manager en andere vrijwilligers.

Taken o.a.: 

Actief bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van de stichting Dress for Success Utrecht door oa. het geven van presentaties voor verwijzers en voor onze doelgroep, ontwerpen van promotiemateriaal.

Actief werven van klanten, sponsors en donateurs m.b.v. (social media) campagnes en directe schriftelijke of mondelinge benadering.

Uitdenken en organiseren van wervingsacties en –evenementen.

Wat bieden wij?

Een dynamische omgeving met uitdagende projecten waar je veel eigen inbreng in hebt. En vooral: werken in een fijn team en een bijdrage leveren aan de toekomst van werkzoekenden met een minimum inkomen die mede door jou hopelijk weer aan het werk komen. We bespreken jouw wensen en doelen en stemmen daar het takenpakket zoveel als mogelijk op af!

Meer informatie

Enthousiast geworden? Wij vertellen je graag meer! Neem contact op met Trijntje Knaapen, manager van de Stichting Dress for Success Regio Utrecht, via onderstaande roze knop. Direct reageren mag natuurlijk ook!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Dress for Success Utrecht

Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed advies geven wij een klant van onze winkel een zelfvertrouwen mee en daarmee vergroten wij de kans op een baan.

Dress for Success Utrecht heeft de ambitie om te groeien in klantenaantal, dienstenaanbod en bekendheid bij integratiebureaus, bedrijven en uitkeringsinstanties. Ook willen we steeds verder professionaliseren door bijvoorbeeld onze werkwijzen te structureren en steeds bezig te blijven met kwaliteitsverbetering.

Op het moment bestaat ons aanbod niet alleen uit gratis kleding en bijpassend advies maar ook uit workshops "Dress for Success", waarbij er aandacht is voor kleur- en stijlanalyse, en "DressChecks", waarbij we sollicitanten adviseren over hun voorkomen en wij hun outfit aan kunnen vullen met kleding uit onze winkel.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
2–4 uur/week
Utrecht
Bestuurslid
Stichting Samen Lachen Utrecht is op zoek naar versterking voor het bestuur. Geplaatst door Stichting Samen Lachen
1–2 uur/week
De Bilt
Ontwerper flyers
Ontwerpen van flyers voor aankomende evenementen. Zowel in het Nederlands als in het Spaans.Geplaatst door Stichting Casa Latina
4–8 uur/week
De Bilt
Communicatie- en Marketingvrijwilliger
Afwisselende functie, waarin je onder meer teksten schrijft, perscontacten onderhoudt, Google grants maakt en campagnes bedenkt Geplaatst door Stichting Eet Mee
2–4 uur/week
Utrecht
Bestuurslid
Kunstkasteel Zuilen is per direct op zoek naar 3 (of meer!) nieuwe bestuursleden.
Geplaatst door Stichting Kunstkasteel Zuilen
2–4 uur/week
Utrecht
Social media expert
Wij zoeken een enthousiast iemand die ons werk en doelstellingen beter over het voetlicht kan brengen en een betrokken achterban op kan bouwen.Geplaatst door Stichting VoedselSurplus
1–16 uur/week
Utrecht
Tekstschrijver voor website, social media
Heb jij ervaring met teksten schrijven voor een website, persberichten, nieuwsbrieven etc? Dan zijn wij op zoek naar jou!Geplaatst door Indekerngezond
Vind Workshops die bij jou passen
Nov10
Nieuw
Workshop · 10 nov, 12:45 - 17:30
Utrecht
DigiTaalvrijwilligersdag
Geplaatst door Taal Doet Meer
Okt28
Nieuw
Workshop · 28 okt, 19:00 - 21:30
Utrecht
Taaltafel Bibliotheek Neude
Geplaatst door Taal Doet Meer
Dec2
Nieuw
Dec13
Nieuw
Workshop · 13 dec, 13:00 - 15:30
Utrecht
Leer jouw initiatief pitchen!
Heb jij een mooi initiatief om anderen te helpen? En wil jij anderen hiervoor enthousiast maken, zodat ze je gaan steunen? Doe dan mee met deze workshop!Geplaatst door VC Utrecht
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)