Skip Navigation
Over ons

Stichting Ayni staat voor samenwerking tussen Bolivia en Nederland.

Al 20 jaar, werkt stichting Ayni Bolivia-Nederland samen met mensen in Bolivia. Het doel is kennisoverdracht en het onderwijs...

Kinderen & JeugdGender gelijkheid
Deel

Vrijwilliger social media

Vacature · 2 uur/week
3515 XV, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23815
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ayni-Bolivia-Nederland/activiteiten/Vrijwilliger-social-media/23815 om je aan te melden
SamenvattingEen zelfstandige social media specialist gezocht voor Stichting Ayni Bolivia.
Uitgebreide omschrijving

Werken voor Stichting Ayni Bolivia-Nederland

Stichting Ayni steunt Boliviaanse initiatieven die gericht zijn op de ontwikkeling van het land en de bestrijding van armoede en ongelijkheid. Ayni is een jonge, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. In Nederland wordt gewerkt met een gemotiveerd team van vrijwilligers om haar ambities te realiseren. We houden ons bezig met het schrijven van de nieuwsbrief, het bijhouden van de website, het onderhouden van contacten met de projecten in Bolivia, het doen van nieuwe (subsidie- of fondsen-) aanvragen, het organiseren en bezoeken van informatiemarkten, thema-avonden, feesten en stands.

Onze Boliviaanse partnerorganisatie Ayni Bolivia houdt zich voornamelijk bezig met de implementatie van ICT in het Boliviaanse onderwijs. Als onderdeel van het programma Chaski ontwikkelde Ayni Bolivia een Digitale Bibliotheek en de module Aprender Creando waarmee docenten de mogelijkheid wordt geboden om hun eigen lesmaterialen te creëren met behulp van de computer. Sinds 2014 is er ook een ICT4 girls programma gestart die veel succes boekt.

Functie in Nederland:

Vrijwilliger Social Media

Ben jij handig met social media? Hou je ervan om online contacten te onderhouden? Dan is deze vrijwilligersbaan misschien wel iets voor jou! Om onze impact en achterban te vergroten zijn wij op zoek naar iemand die ons komt ondersteunen op het gebied van  PR en communicatie.

Als social media manager ben je betrokken bij het opzetten, onderhouden en verder ontwikkelen van onze social media kanalen, en ben jij degene die ervoor zorgt dat onze boodschap zoveel mogelijk mensen bereikt en zo duidelijk mogelijk overkomt.

In eerste instantie zal je vooral de zorg dragen voor Facebook, LinkedIn. Met onze Twitter account zal je contacten initiëren met o.a., mogelijke donateurs op het crowdsourcing platform PIFWorld. Jouw input is daarbij belangrijk; eigen initiatieven en ervaringen om onze communicatie te verbeteren zijn zeer welkom!

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega die:

  • Affiniteit met social media
  • Goede schrijfvaardigheid
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in schrift)
  • Beheersing van Spaans is een pre

Wat wij bieden:

  • Wij zijn een jonge, actieve organisatie die aan het groeien is, daardoor is er veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
  • het is een zeer flexibele, laagdrempelige functie waaraan je niet veel tijd kwijt hoeft te zijn en waarbij je gewoon vanuit huis kan werken.
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen voor op je cv binnen de ontwikkelingssamenwerking en social media.
  • Een internationale, energieke, creatieve en prettige werksfeer met enthousiaste collega’s .
  • De mogelijkheid om echt iets te betekenen voor anderen;
  • Samenwerking in een enthousiast en informeel team vrijwilligers dat zich inzet voor de verbetering van het ICT onderwijs in Bolivia.

Wil je je in Nederland inzetten voor Ayni ? Spreekt een functie je aan, of beschik je over andere kennis en ervaringen waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het werk van Ayni? Stuur je CV en neem dan contact met ons op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Ayni Bolivia Nederland
Stichting Ayni staat voor samenwerking tussen Bolivia en Nederland.

Al 20 jaar, werkt stichting Ayni Bolivia-Nederland samen met mensen in Bolivia. Het doel is kennisoverdracht en het onderwijs moderniseren door middel van computeronderwijs in Bolivia. Ayni zet zich in voor Boliviaanse jongeren en vooral meisjes. Naast onze activiteiten in Bolivia zoeken wij steun in Nederland. Dit doen wij met enthousiaste Nederlandse vrijwilligers die zich in zetten voor de organisatie en een bijkomend voordeel is dat zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.
Deze vacature is verlopen
#23815
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ayni-Bolivia-Nederland/activiteiten/Vrijwilliger-social-media/23815 om je aan te melden