Skip Navigation

Beweegmaatjes

Non-profit

Over ons

Beweegmaatjes is een programma binnen SportUtrecht.

Sport & RecreatieCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Beweegmaatjes

Vacature · 1–2 uur/week
Herculesplein 209, 3584 AA Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#25738
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SportUtrecht/activiteiten/Beweegmaatjes/25738 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met kwetsbare Utrechters, jong of oud een uurtje per week willen sporten of bewegen.
Uitgebreide omschrijving

Zelf vind je het heel normaal dat je aan sport en bewegen doet. Je doet het met plezier en krijgt er voldoening en energie voor terug. Helaas is dit niet vanzelfsprekend voor een flink aantal mede-Utrechters. Bijvoorbeeld door een beperking of psychische problemen, waardoor de drempel om iets sportiefs te ondernemen voor hen te hoog is. Sommige mensen durven niet, weten de weg niet of zijn eenzaam.

Voor deze mensen kun jij het verschil maken door hen te begeleiden en op deze manier toe te leiden naar passend beweegaanbod. 

Hoe werkt het?
Samen met het maatje maak je afspraken over welke sport jullie gaan doen, wanneer en hoe vaak. Je bepaalt zelf hoe vaak jij je inzet, dit kan al met slechts een uurtje in de week.

Wat levert het op? 
Je helpt anderen om (weer) actief deel te nemen aan het dagelijkse leven. Hoeveel dat voor iemand kan betekenen, is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Jouw hulp is dus onbetaalbaar.

Heb je interesse?
Meld je aan via onderstaande roze knop, wij hebben dan eerst een kennismakingsgesprek. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met Rosalie Lansing of Dennis Schoonhoven.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Beweegmaatjes
Beweegmaatjes is een programma binnen SportUtrecht.
Deze vacature is verlopen
#25738
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SportUtrecht/activiteiten/Beweegmaatjes/25738 om je aan te melden