Skip Navigation
Over ons

SPRING presenteert nieuwe ontwikkelingen in de internationale hedendaagse podiumkunsten met een focus op de cross-over tussen dans, theater en performance en op kunst in de openbare ruimte...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

SPRING in Autumn zoekt vrijwilligers!

Vacature · 6 uur/week · 28 okt 2020 – 15 nov 2020
Utrecht, Utrecht, Nederland
FestivalSociaal contactVriendschapSociaal contactToezichtAnder werkOndersteunend werkBegeleiding
Aanmeldingen sluiten in 17 days.
#27458
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SPRING-Performing-Arts-Festival/activiteiten/SPRING-in-Autumn-zoekt-vrijwilligers/27458 om je aan te melden
SamenvattingVol enthousiasme organiseren we dit jaar een uitgebreidere versie van Spring in Autumn en daar hebben we jou bij nodig!
Uitgebreide omschrijving

SPRING in Autumn zoekt vrijwilligers!


Vol enthousiasme organiseren we dit jaar een uitgebreidere versie van Spring in Autumn en daar hebben we jou bij nodig! Ben jij er klaar voor om onderdeel te worden van een internationaal festival dat plaatsvindt van 28 oktober t/m 15 november 2020 en die echte festivalsfeer te ervaren? Je vervult samen met vele andere vrijwilligers een onmisbare rol, want met jouw hulp kunnen we ook dit najaar een succesvolle editie neerzetten! Ervaring is niet nodig, met een gezonde dosis enthousiasme en inzet ben je meer dan welkom!


We zoeken vrijwilligers voor verschillende functies, namelijk:

  • Publieksbegeleider         je bent behulpzaam, vriendelijk en representatief
  • SPRING Guide                  verdiep je in het programma en maak anderen enthousiast
  • SPRING Reporter            schrijf, film of blog over alles wat SPRING te bieden heeft
  • SPRING Flex team         je houdt van onverwachte diensten met afwisselende klussen

Kom je er niet uit welke functie jou het meeste aanspreekt? Dan gaan we samen op zoek naar de best passende functie!


Wat biedt SPRING jou?

Vrijwilligerswerk bij SPRING biedt jou een super leuke en leerzame ervaring! Dit is je kans om onderdeel te worden van een internationaal festival en er achter te komen hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen en word je onderdeel van een hecht team. Verder krijg je van ons:

  • De mogelijkheid om bijpassende trainingen te volgen
  • Een SPRING crew shirt en een vrijwilligerspas
  • Lunch/diner afhankelijk van je diensttijden


Wat vragen wij van je?

Inzet, enthousiasme en betrouwbaarheid zijn heel belangrijk om voor jou en voor ons er een geslaagd festival van te maken. Daarnaast vragen we je om, afhankelijk van je beschikbaarheid en functie, minimaal 4 diensten te werken. Een dienst duurt gemiddeld tussen de 4 à 6 uur.


We zijn ontzettend blij dat we deze editie kunnen realiseren, maar zijn ons er ook zeker van bewust dat dit voor sommige mensen risico’s met zich mee kan brengen. Het is daarom belangrijk dat je als vrijwilliger je houdt aan de coronamaatregelen zoals opgesteld door de Rijksoverheid.


Aanmelden

Reageer op deze vacature of ga naar onze website voor meer info of om je direct aan te melden.


Vragen?

Die beantwoorden we graag. Stuur een berichtje!

Hoe kom ik er?
Over SPRING Performing Arts Festival
SPRING presenteert nieuwe ontwikkelingen in de internationale hedendaagse podiumkunsten met een focus op de cross-over tussen dans, theater en performance en op kunst in de openbare ruimte. Dat doet SPRING door jaarlijks twee festivals in Utrecht te organiseren voor een divers en nieuwsgierig publiek; het tiendaagse SPRING Performing Arts Festival in mei en het driedaagse SPRING in Autumn in het najaar.

Deze herfst staat er een grotere editie van SPRING in Autumn op het programma. Naast het originele weekend in Stadsschouwburg Utrecht presenteren we tussen 28 oktober en 15 november ook voorstellingen in Theater Kikker, TivoliVredenburg, Het Huis Utrecht en De LiK...
·
Aanmeldingen sluiten in 17 days.
#27458
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SPRING-Performing-Arts-Festival/activiteiten/SPRING-in-Autumn-zoekt-vrijwilligers/27458 om je aan te melden