Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Vrijwillige Projectmedewerker Relatiebeheer en Fondsenwerving

Vacature · 4–6 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23507
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Vrijwillige-Projectmedewerker-Relatiebeheer-en-Fondsenwerving/23507 om je aan te melden
SamenvattingGa jij onze acties voor de afdeling Utrecht naar een hoger plan tillen?
Uitgebreide omschrijving

Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen er ook voor dat mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat.

We werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Al jaren staan onze EHBO’ers op evenementen en ook bij noodsituaties verlenen we hulp. Daarnaast geven we EHBO-cursussen aan particulieren, scholieren, bedrijven en kwetsbare groepen. Ook bouwen we volop aan nieuwe activiteiten op het gebied van Zelfredzaamheid en Respect en Hulpbereidheid. Om onze activiteiten te kunnen blijven financieren, bedenken en organiseren we diverse acties. Daarom zijn we op zoek naar:

Projectmedewerkers relatiebeheer en fondsenwerving (Utrecht)

Als projectmedewerker maak je deel  uit van het nieuwe team dat de fondsenwerving en EHBO-activiteiten voor de afdeling Utrecht naar een hoger plan tilt. Zo moet om te beginnen een database worden opgezet waarin we onze relaties beheren. De activiteiten waarvoor we dit doen zijn bijvoorbeeld Sport EHBO, EHBO voor Kinderen en Baby’s, en het project Green Mobile.  Green Mobile is een inzamelingsactie van oude mobieltjes, waarbij de opbrengsten voor het Rode Kruis zijn. Daarnaast is er ruimte om nieuwe fondsenwervende projecten op te zetten.

Wat ga je doen?

  • Het opzetten van een relatiebeheer- database voor activiteiten van de afdeling Utrecht
  • Het benaderen van potentiele relaties en klanten
  • Bedenken en uitvoeren van acties om fondsen binnen te halen

Wat zoeken we?

  • Je hebt ervaring met het werken met grote bestanden en weet hoe je een database maakt en beheert.
  • Je houdt van regelen en organiseren, zowel alleen als in een team.
  • Je bent accuraat en praktisch ingesteld.
  • Je bent creatief, ziet kansen en speelt hier direct op in.
  • Je bent 2-4 uur per week beschikbaar op werkdagen, en werkt (deels) vanuit het bureau in Utrecht.

Wat  bieden we?
Een leuke, uitdagende vrijwilligersfunctie in een nieuw en enthousiast team. Je maakt deel uit van een mooie organisatie, waar jouw inbreng en ervaring van harte welkom is. Je bent bij ons verzekerd en je hebt recht op vergoeding van gemaakte reis- en onkosten.

Meer informatie of reageren
We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers. We willen op basis van je interesse, ervaring en vaardigheden samen met jou bepalen waar je op ingezet wordt. Wil je meer weten over de functie of wil je gelijk reageren? Doe dit dan via de roze knop hieronder. Als je solliciteert ontvangen we graag je motivatie en een CV.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#23507
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Vrijwillige-Projectmedewerker-Relatiebeheer-en-Fondsenwerving/23507 om je aan te melden