Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Medewerker Boe(k)tiek

Vacature · 4–6 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24574
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Medewerker-Boektiek/24574 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

De Boe(k)tiek is een onderdeel van het Rode Kruis Utrecht. Wij verzamelen spullen/boeken/kleding die mensen komen brengen. De medewerkers selecteren alles en op zaterdag wordt dit verkocht op de Koningsweg 2 in de Boe(k)tiek. De opbrengst is bestemd voor het Rode Kruis. Per 1 april gaat de Boektiek ook open op woensdag van 10.00 tot 12.00. Voor deze dag zoeken wij nieuwe vrijwilligers. Enthousiaste personen die de handen uit de mouwen willen steken en goed in een team kunnen werken zijn van harte welkom.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#24574
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Medewerker-Boektiek/24574 om je aan te melden