Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Kassamedewerkers voor de tweedehandswinkel

Vacature · 5–8 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Fondsenwerving
Deze vacature is verlopen
#25005
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Kassamedewerkers-voor-de-tweedehandswinkel/25005 om je aan te melden
SamenvattingAfrekenen van tweedehands spullen en kleding en assistentie in winkel.
Uitgebreide omschrijving

Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen er ook voor dat mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat.
We werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

De boe(k)tiek is een winkel met  tweedehands spullen en onderdeel van de fondsenwervende activiteit van Rode Kruis Utrecht.  De winkel  is bedoeld voor kwetsbare mensen met een klein budget. De openingstijden zijn zaterdagochtend en woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers voor beide ochtenden.

Vrijwillig Kassamedewerker voor de tweedehandswinkel (m/v)

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het afrekenen van tweedehands kleding en spullen. Daarnaast draag je bij aan een gemoedelijke sfeer en zonodig sta je iemand te woord die daar behoefte aan heeft.
  • Je houdt in de gaten of alles ordelijk verloopt . Ook de kassa tellen hoort bij de taak. Daarnaast is er maandelijks overleg. Je werkt samen met collega vrijwilligers.

Wij zoeken iemand die

  • Goed gestructureerd kan werken en overzicht kan houden;
  • Beschikbaar is op de woensdagochtend en zaterdagochtend;
  • Daarnaast ook op andere dagen bereikbaar is per e-mail en/of telefoon;
  • Representatief en betrouwbaar en geduldig is;
  • Helder kan communiceren;
  • Eenmaal per maand deelneemt aan het overleg;
  • Ervaring heeft in een kassafunctie of goed met een kassa overweg kan.

Wij bieden
Je komt te werken in een enthousiast team met vrijwilligers en coördinatoren. Een leuke verantwoordelijke functie op vrijwillige basis. De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen onze organisatie en om gebruik te maken van ons opleidingsaanbod. Verzekering en onkostenvergoeding.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een motivatiemail met CV naar het team Vrijwilligersmanagement via onderstaande roze knop.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > Kassamedewerkers voor de tweedehandswinkel
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#25005
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Kassamedewerkers-voor-de-tweedehandswinkel/25005 om je aan te melden