Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Help jij het Rode Kruis Utrecht fondsenwerven?

Vacature · 4–12 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Fondsenwerving
Deze vacature is verlopen
#23930
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Help-jij-het-Rode-Kruis-Utrecht-fondsenwerven/23930 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ons collecte team is al druk met de voorbereidingen van komend jaar. Dit enthousiaste team kan nog meer vrijwilligers gebruiken!  Wil jij kennismaken met ons en een vrijblijvend orienterend gesprek met ons hierover voeren? Meld je dan aan..

Want om de continuïteit van de Rode Kruis projecten te waarborgen is een gezonde financiële stroom noodzakelijk. Het Rode Kruis Utrecht organiseert daarom fondsenwervende activiteiten. Dit varieert van evenementen tot acties met scholen en samenwerking met lokale partners. Daarnaast ontvangen wij steun voor onze activiteiten uit donaties waardoor wij hulp kunnen bieden aan de meest kwetsbaren. De jaarlijkse collecte is een belangrijke fondsenwervende activiteit voor Rode Kruis Utrecht. Ieder jaar zijn veel wijkcoördinatoren en collectanten actief voor de jaarlijkse huis-aan-huis collecte in juni.

Voor het organiseren van de jaarlijkse collecte hebben we veel vrijwiilligers nodig. In deze functie werk je in een enthousiast en informeel team mee aan de totale organisatie van de jaarlijkse collecte. Zo zal je je bezig gaan houden met veel organisatorische en administratieve taken, je bent daarnaast het aanspreekpunt voor verschillende collectanten en wijkcoordinatoren. Tevens assisteer je bij het klaarmaken en uitgeven van alle materialen voor de collecte. Spreekt deze rol je dus aan en ben je daarnaast tot juli voor circa twee dagdelen per week beschikbaar? Daarna gaan we meteen aan de slag voor volgend jaar. Dus het is en functie met een piek in het voorjaar. Dan komen we graag met je in contact.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > Help jij het Rode Kruis Utrecht fondsenwerven?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#23930
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Help-jij-het-Rode-Kruis-Utrecht-fondsenwerven/23930 om je aan te melden