Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Geef jij het Rode Kruis Utrecht smoel? (vrijwilliger vormgeving)

Vacature · 2–4 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24001
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Geef-jij-het-Rode-Kruis-Utrecht-smoel-vrijwilliger-vormgeving/24001 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Voor de nieuw te organiseren activiteiten en de algehele representatie van het Rode Kruis Utrecht zijn promotiemiddelen nodig: flyers, posters, banners voor op de website etc. Ook wordt iedere twee maanden een Nieuwsblad gemaakt voor vrijwilligers en relaties.

Wat is de functie inhoud?

Je ontwerpt/geeft vorm aan diverse communicatie en promotiemiddelen voor het Rode Kruis Utrecht onder eindverantwoordelijkheid van de Specialist Fondsenwerving & Communicatie.

Wij zoeken twee teamplayers die;

- kennis hebben van in ieder geval Indesign en eventueel andere vormgevingsprogramma’s;
- gewend zijn te werken met huisstijlprogramma’s en binnen een huisstijl een verrassend ontwerp weten te creëren;
- creatief en initiatiefrijk zijn en een handen uit de mouwen mentaliteit hebben;
- ervaring hebben met het vormgeven van flyers, posters en andere communicatie middelen;
- accuraat zijn en deadlines respecteren;
- het Rode Kruis een warm hart toedragen en zich willen inzetten voor kwetsbaren in Utrecht.

Ben je enthousiast voor deze vrijwilligersvacature?  Na de feestdagen, in de tweede week van januari, nemen wij dan contact met je op. Je kunt na de feestdagen ook eventueel contact opnemen met Sandra Dhondt. Vanaf 5 januari is zij weer bereikbaar voor vragen en geeft graag meer informatie over de activiteiten en taken van de vrijwilligers vormgeving.
 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > Geef jij het Rode Kruis Utrecht smoel? (vrijwilliger vormgeving)
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#24001
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Geef-jij-het-Rode-Kruis-Utrecht-smoel-vrijwilliger-vormgeving/24001 om je aan te melden