Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Coördinator Hero of Humanity (bij de regionale HoH groep van district Utrecht)

Vacature · 4–8 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#24298
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Coordinator-Hero-of-Humanity-bij-de-regionale-HoH-groep-van-district-Utrecht/24298 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een echte hero of humanity en ben je gek op activiteiten organiseren, plannen en ben je een zelfstandige werker? Dan is deze functie zeker iets voor jou! De coördinator is verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van het project binnen het district Utrecht.

De coördinator is de primaire contactpersoon voor de volgende partijen: de HoH-spelbegeleiders binnen district Utrecht; de landelijke afdeling HoH; het district van het Rode Kruis Utrecht (met name de portefeuillehouder respect & hulpbereidheid); de afdeling Utrecht en de Studentendesk Utrecht; de partners in de regio Utrecht (de scholen en verenigingen waar de lessen worden aangeboden).

Functieomschrijving: onderhoudt regelmatig contact met alle afzonderlijke partijen; organiseert minimaal eens per halfjaar een teamoverleg voor alle spelbegeleiders van de regionale HoH-groep; verantwoordt ieder kwartaal de voorlichtingen naar de landelijke projectmedewerker HoH; is bereid om deel te nemen aan (periodieke) overleggen met een van de andere partijen: begeleidt de spelbegeleiders bij het voorbereiden op de lessen (je geeft de praktische informatie en biedt hulp waar nodig); voert intake-, voortgang- en eindgesprekken met de spelbegeleiders; coördineert de inzet van de spelbegeleiders voor de lessen en beheert de digitaleinschrijflijst op de besloten Facebookpagina; geeft leden verantwoordelijkheid voor kwaliteitsbewaking bij lessen; is verantwoordelijk voor het benaderen van (nieuwe) scholen en verenigingen; stemt de wensen voor de voorlichtingen (en de evaluatie nadien) af met de afnemer; overleg met de portefeuillehouder Respect & Hulpbereidheid over de begroting.

EWil je meer informatie of wil je direct reageren op deze vacature? Stuur ons dan via onderstaande roze knop een bericht voor 20 januari t.a.v. Chantalle van de Kerkhof.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > Coördinator Hero of Humanity (bij de regionale HoH groep van district Utrecht)
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#24298
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Coordinator-Hero-of-Humanity-bij-de-regionale-HoH-groep-van-district-Utrecht/24298 om je aan te melden