Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Collecte ondersteuners

Vacature · 6–10 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Fondsenwerving
Deze vacature is verlopen
#25169
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Collecte-ondersteuners/25169 om je aan te melden
SamenvattingJe werkt in teamverband mee aan de organisatie van de jaarlijkse collecte van Rode Kruis Utrecht.
Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen? Je werkt in teamverband mee aan de organisatie van de jaarlijkse collecte; je leert werken met CollecteWeb, de online collectanten administratie; je hebt contact met wijkcoördinatoren en collectanten, o.a. over hun inzetbaarheid tijdens de collecteweek; je maakt wijkindelingen, koppelt nieuwe collectanten aan looproutes; je bent het aanspreekpunt voor de wijkcoördinatoren; je assisteert bij het klaarmaken en uitgeven van alle materialen voor de collecte, zoals de collectebussen, legitimatiebewijzen en pakketten per wijk; na de collecteweek help je bij het innemen van de collectebussen en het tellen van het opgehaalde geld

Wij zoeken iemand die: vriendelijk en rustig collectanten kan benaderen; goed kan coördineren, overzicht kan houden en de planning kan bewaken; kan omgaan met een project met oplopende druk; administratieve ervaring heeft en goed met Microsoft Office kan werken; bij voorkeur kennis van de diverse wijken/straatindeling in Utrecht heeft; beschikbaar is voor minimaal 2 dagdelen per week t/m juli, ook in de avonduren; bereid is om net voor, tijdens en na de collecteweek extra te werken.

Heb je belangstelling voor deze functie of wil je meer informatie? Neem dan contact op met collecte coördinator Ad Claessens via onderstaande roze knop.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#25169
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Collecte-ondersteuners/25169 om je aan te melden