Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Assistent coördinator intake

Vacature · 2–4 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#24990
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Assistent-coordinator-intake/24990 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij de enthousiasteling die we zoeken?

Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen er ook voor dat mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat.
We werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Het verlenen van eerste hulp op locatie is een belangrijke en kenmerkende taak van het Rode Kruis. Als Rode Kruis Utrecht verzorgen wij de eerste hulp inzet bij diverse grote en minder grote evenementen in Utrecht en omgeving. 
Voor afdeling Utrecht zoeken we per direct een:

vrijwillig assistent coördinator intake

Wat ga je doen?
Samen met de coördinator Intake ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met nieuwe vrijwilligers. In overleg voer je intakegesprekken en ben je aanwezig bij informatiebijeenkomsten. Hier hoort een goede administratie bij en afstemming met andere coördinatoren. Je neemt de taken over van de coördinator bij diens afwezigheid. Je maakt deel uit van het coördinatieteam Evenementenhulp.

 

Wij zoeken iemand die

  • Beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Goede mensenkennis heeft, geduld en een gezonde dosis nieuwsgierigheid
  • Regelmatig aanwezig kan zijn op maandagavond en daarnaast ook flexibel inzetbaar is voor circa 4 uur per week
  • Goed kan organiseren en overzicht kan houden
  • Betrokkenheid heeft bij de doelstellingen van het Rode Kruis en het werken met vrijwilligers

Wij bieden
Werken in een enthousiast team Evenementenhulp met vrijwillig coördinatoren. Een leuke verantwoordelijke functie op vrijwillige basis. De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen onze organisatie en om gebruik te maken van ons opleidingsaanbod. Verzekering en vergoeding voor gemaakte onkosten.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een motivatiemail met CV naar het team Vrijwilligersmanagement, via onderstaande roze knop.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#24990
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Assistent-coordinator-intake/24990 om je aan te melden