Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Resto VanHarte is een organisatie die mensen in de wijk met elkaar in contact brengt aan tafel. De doelstelling is ontmoeten en het voorkomen van isolement en eenzaamheid. We verwennen onze gasten met ...

Sport & RecreatieWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Rollende Resto én Crew- en deelnemerscatering bij voorbereidingsweek De Grote Trek van Leidsche Rijn

Rollende Resto én Crew- en deelnemerscatering bij voorbereidingsweek De Grote Trek van Leidsche Rijn

Evenement
Weide 3, 4143 EA Leerdam, Netherlands
Kunst & cultuurSport & RecreatieWelzijn
Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
Resto VanHarte Utrecht
#26394
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Resto-VanHarte-Utrecht/activiteiten/Rollende-Resto-en-Crew--en-deelnemerscatering-bij-voorbereidingsweek-De-Grote-Trek-van-Leidsche-Rijn/26394 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

 

 

In de week van 22 tm 28 augustus komen kunstenaars uit Brazilie, Belgie en Zuid Afrika naar Nederland om samen met ons De Grote Trek van Leidsche Rijn te organiseren. Een fantastische parade gemaakt door kunstenaars. bewoners, bezoekers, iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij deze gedachte doet mee. Een week die bol staat van kunst, dans, muziek, performance, creativiteit.  Op 28 augustus trekt de grootse parade, De Grote Trek van Leidsche Rijn door de stad. 

Al die kunstenaars, bouwers, helpers, deelnemers zijn enkele dagen tot een week op het terrein aanwezig en wij gaan zorgen voor heerlijke maaltijden voor iedereen. Gaat daar je hart sneller van kloppen, meld je dan aan voor het keukenteam dat deze week voor zo'n 1200 maaltijden gaat zorgen! Grote en kleine lunches, diners en ontbijtjes. We koken ter plekke, temidden van alles vormt de keuken het kloppend hart van de activiteiten. Tenslotte trekken ook wij mee met De Grote Trek, met onze Rollende Resto’s waarop ontmoetingen plaatsvinden en iedereen onderweg kan proeven van wat wij samen hebben neergezet!

Het maakt niet uit of je een ervaren kok bent of een beginner, als je het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken ben je welkom in ons team. Een dag, een paar dagen of een week, het kan allemaal. Samen pakken we alles aan, van start tot einde. En we eten zelf natuurlijk ook een lekker hapje mee!

Je kunt aan de slag in de ochtend/middag voor de lunch, middag/avond voor de diners, en voor de vroege vogels zijn er nog enkele ontbijtjes later die week. Combineren kan ook. Inkoop, wassen, snijden, koken, bakken, tafels dekken, vaat, mensen wegwijs maken, het hoort er allemaal bij.  Eat your heart out!

Werkdagen zijn maandag 22 tm maandag 29 augustus. Werktijden zijn van 10 tot 14.30 voor de lunch, van 13.30 tot 20.30 voor de diners, van 8.00 tot 10.00 voor de ontbijtjes. Twee keer starten we extra vroeg voor grote lunches, dat is op vrijdag en zaterdag. Op donderdag is er geen lunch.

Stuur een mailtje aan [email protected] om je aan te melden, vermeld dan ook op welke dagen en tijden je aan de slag wilt gaan.

Eind juli, begin augustus nemen we contact op met alle aanmelders en snel daarna krijg je een overzichtje met de definitieve planning.  

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
evenementen > Resto VanHarte Utrecht > Rollende Resto én Crew- en deelnemerscatering bij voorbereidingsweek De Grote Trek van Leidsche Rijn

Over Resto VanHarte Utrecht

Resto VanHarte is een organisatie die mensen in de wijk met elkaar in contact brengt aan tafel. De doelstelling is ontmoeten en het voorkomen van isolement en eenzaamheid. We verwennen onze gasten met een lekkere, verse en duurzame 3-gangenmaaltijd en iets bijzonders om mee te maken. Zo worden er rondom de maaltijd allerlei activiteiten georganiseerd. Instanties in de wijk die iets voor bewoners kunnen betekenen kunnen aanschuiven aan tafel en zich presenteren. De maaltijd kost 7 euro en voor mensen met een U-Pas is er een speciale korting, kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting. Allerlei goede redenen, maar de voornaamste reden om te komen eten: het is er gezellig!

We hebben regelmatig vacatures. Houd je van koken, ben je flexibel, gastvrij en vind je het leuk om onze gasten een fijne avond te bezorgen? Meld je aan!