Skip Navigation

Leger des Heils

Non-profit

Over ons

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenArmoede & Huisvesting
Deel

Vrijwilliger restaurant & keuken

Vacature · 4–24 uur/week
Aidadreef 8, 3561 GE Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24177
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Vrijwilliger-restaurant--keuken/24177 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken vrijwilligers die graag bezig zijn met allround keuken- en restaurantwerkzaamheden in de centrale keuken; o.a. het bereiden van maaltijden, afwaswerkzaamheden, tafels dekken en assisteren met uitserveren van maaltijden.
Daarnaast wordt er een project opgezet in het restaurant waarbij het aanbieden van broodmaaltijden en een warme maaltijd voor mensen uit de wijk centraal staat.
Ook gaat het  om assistentie bij de broodmaaltijden en  bereiden van warme maaltijden op de PG afdelingen.  

Cliënten van andere afdelingen van het Leger des Heils hebben een werk-en dagbesteding in het restaurant in de keuken. Het is belangrijk dat je goed kunt omgaan en communiceren met cliënten, andere medewerkers en bezoekers.

Afdelingsinformatie:

Woonzorgcentrum Merenhoef in Maarssen (Leger des Heils) biedt huisvesting, verzorging, verpleging en begeleiding aan ouderen die een indicatie hebben voor opname in een woonzorgcentrum.
Wij bieden op dit moment kleinschalige verpleeghuiszorg aan 39 bewoners op onze afdeling PG en verzorgingshuiszorg aan 38 somatische bewoners, zowel echtparen als alleenstaanden. Daarnaast hebben wij appartementen ingericht voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld om aan te sterken na een ziekenhuisopname of om gedurende een vakantieperiode de mantelzorg te ontlasten. Op onze locatie zijn ook aanleunwoningen aanwezig waar extramurale zorg geboden wordt.

Wat vragen wij verder van jou?

- Je hebt affiniteit met onze doelgroep                                                                                            
- Ervaring in de horeca is een pre
- Je bent sociaal, geduldig, stabiel en zelfstandig
- Je hebt respect voor andere normen en waarden
- Tijden zijn in overleg. Je kunt je ook 1 dagdeel per week al inzetten.
- We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed.

We bieden:

- Een leuke en leerzame vrijwilligerstaak in een boeiende organisatie
- Waardering, gezelligheid en begeleiding
- We zijn bezig met een trainingsaanbod voor vrijwilligers
- WA-verzekering voor de uren dat je actief bent
- Reiskostenvergoeding

Mogen we jou welkom heten als vrijwilliger?

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Leger des Heils
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp.
Deze vacature is verlopen
#24177
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Vrijwilliger-restaurant--keuken/24177 om je aan te melden