Skip Navigation

Leger des Heils

Non-profit

Over ons

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenArmoede & Huisvesting
Deel

Vrijwilliger koken gezocht (binnenstad)!

Vacature · 2–4 uur/week
Oudwijkerveldstraat, 3581 JN Utrecht, Nederland
Catering
#25517
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Vrijwilliger-koken-gezocht-binnenstad/25517 om je aan te melden
SamenvattingVind jij het leuk om te koken en wil je een ander(en) graag meenemen in je enthousiasme? Dan ligt hier een kans!
Uitgebreide omschrijving

Onder jouw leiding en stimulering ontdekken bewoners hoe gemakkelijk en leuk het is om te koken! Pak jij de uitnodiging aan? Uiteraard mag je daarna ook aansluiten bij de maaltijd.


Voor onze Laagdrempelige Opvang in de binnenstad van Utrecht zoeken we iemand / of een groepje die met (een) bewoner(s) de dagelijkse, gezamenlijke, warme maaltijd wil bereiden.


Wat vragen we verder van jou:

- Je komt min. een keer per week op een vaste dag koken van 15.00-18.30 uur (ma, dins, dond en / of vrijdag).- - Je staat stevig in je schoenen en bent zelfstandig.

- We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed.    

                                                     

Wij bieden jou:

- Een leerzame vrijwilligersfunctie in een boeiende organisatie

- Trainingsaanbod voor vrijwilligers

- WA-verzekering voor de uren dat je actief bent

- Reiskostenvergoeding


De Laagdrempelige Opvang (LDO)

Streven bij het LDO is dat de bewoner zo zelfstandig mogelijk kan wonen, problemen hanteerbaar zijn en er geen strafbare feiten meer worden gepleegd. Bewoners van het LDO krijgen een eigen kamer en basisbenodigdheden. Het LDO sluit aan bij wat de bewoner nodig heeft. Samen stellen we doelen voor verschillende leefgebieden: psychische gezondheid, verslavingsproblemen, omgaan met justitie, zingeving en structuur in de dag.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Leger des Heils > Vrijwilliger koken gezocht (binnenstad)!
Over Leger des Heils
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp.
·
#25517
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Vrijwilliger-koken-gezocht-binnenstad/25517 om je aan te melden