Skip Sidebar

Over ons

Bewonersinitiatief in Zuilen.
We versterken de wijk door wijkinformatie de delen, het Burennetwerk Zuilen te trekken, ideeen, activiteiten en evenementen van bewoners te promoten en ondersteunen, en ...

Zorg & WelzijnBuurt & omgevingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Zuilen-Ondiep Festival ZON

Event · 12 sep 2021, 12:00
Vorstelijk Complex, Prinses beatrixlaan 2, Utrecht, Utrecht 3554 JL, Nederland
Zorg & WelzijnBuurt & omgevingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Dit is een verleden event.
Deel event
#42947
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kracht-van-Zuilen/activiteiten/Zuilen-Ondiep-Festival-ZON/42947 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Het leukste wijkfestival van Utrecht, dat is het ZON-festival. ZIMIHC theater Zuilen zorgt voor een swingend cultureel programma, DOCK en bewonersorganisaties voor een leuke open dag van buurthuis De Beatrix, en Kracht van Zuilen organiseert de bijbehorende sociale buurtmarkt en alle creatieve kinderworkshops. Een supersamenwerking! Je kunt op de dag zelf helpen als vrijwilliger bij de artiesten, de vrijwilligerscatering, de buurtmarkt of één van de activiteiten. Bel ons en we matchen te juiste taak bij jou!

Hoe kom ik er?

Plein voor het buurthuis aan de Prinses Beatrixlaan 2. Het festival begint om 13u, vrijwilligers moeten er uiterlijk 12u kunnen zijn.
Utrecht > events > Kracht van Zuilen > Zuilen-Ondiep Festival ZON

Over Kracht van Zuilen

Bewonersinitiatief in Zuilen.
We versterken de wijk door wijkinformatie de delen, het Burennetwerk Zuilen te trekken, ideeen, activiteiten en evenementen van bewoners te promoten en ondersteunen, en de zeggenschap van bewoners te versterken. Voor een wijk waarin iedereen opvalt en niemand uitvalt!
Dit is een verleden event.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)