Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bewonersinitiatief in Zuilen.
We versterken de wijk door wijkinformatie de delen, het Burennetwerk Zuilen te trekken, ideeen, activiteiten en evenementen van bewoners te promoten en ondersteunen, en ...

WelzijnBuurt & omgevingSociale rechtvaardigheid
Deel
Zuilen-Ondiep Festival ZON

Zuilen-Ondiep Festival ZON

Evenement · 25 sep 2022, 12:00 - 17:00
Vorstelijk Complex, Prinses beatrixlaan 2, Utrecht, Utrecht 3554 JL, Nederland
WelzijnBuurt & omgevingSociale rechtvaardigheid
Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
Kracht van Zuilen
#42947
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kracht-van-Zuilen/activiteiten/Zuilen-Ondiep-Festival-ZON/42947 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Feestelijke sociale buurtmarkt met workshops op de culturele ZON-dag van Zuilen en Ondiep. Op dag zelf zorg jij voor gastvrijheid.

Uitgebreide omschrijving

Het leukste wijkfestival van Utrecht, dat is het ZON-festival. ZIMIHC theater Zuilen zorgt voor een swingend cultureel programma, DOCK en bewonersorganisaties voor een leuke open dag van buurthuis De Beatrix, en wij (Kracht van Zuilen) organiseren de bijbehorende sociale buurtmarkt en alle creatieve kinderworkshops. Een supersamenwerking! We zoeken vanaf het voorjaar één of twee mensen die de markt willen organiseren. We werken je goed in.

Op de dag zelf kun je helpen als vrijwilliger bij de artiesten, de vrijwilligerscatering, de buurtmarkt of één van de activiteiten. Als je alleen de dag zelf wilt helpen, kun je deze oproep 'RSVP' doen. Voor de organisatieklus is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Voor de dag zelf een aardigheidje en een écht Heel Leuke Dag.

Hoe kom ik er?

Plein voor het buurthuis aan de Prinses Beatrixlaan 2. Het festival begint om 13u, vrijwilligers moeten er uiterlijk 12u kunnen zijn.
Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
evenementen > Kracht van Zuilen > Zuilen-Ondiep Festival ZON

Over Kracht van Zuilen

Bewonersinitiatief in Zuilen.
We versterken de wijk door wijkinformatie de delen, het Burennetwerk Zuilen te trekken, ideeen, activiteiten en evenementen van bewoners te promoten en ondersteunen, en de zeggenschap van bewoners te versterken. Voor een wijk waarin iedereen opvalt en niemand uitvalt!