Skip Navigation

Kasteel de Haar

Non-profit

Over ons

Kasteel de Haar werd zo'n honderd jaar geleden herbouwd op de resten van een middeleeuws kasteel. Het kasteel oogt middeleeuws maar functioneerde de afgelopen eeuw als een zeer mondain en...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Tuinvrijwilliger worden op het grootste en mooiste kasteel van Nederland?

Vacature · 4–8 uur/week
Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens, Netherlands
Buiten
Deze vacature is verlopen
#25616
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kasteel-de-Haar/activiteiten/Tuinvrijwilliger-worden-op-het-grootste-en-mooiste-kasteel-van-Nederland/25616 om je aan te melden
SamenvattingIn een schitterende (groene) omgeving de handen uit de mouwen steken om samen met het tuinteam het park en de tuinen te onderhouden.
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die er niet vies van is om groene vingers te krijgen en er samen met een team van tuinmedewerkers voor zorgt dat het park en de tuinen van de Haar er net zo mooi uitzien als het kasteel zelf. Houdt u niet van stilzitten en werkt u graag in de buitenlucht op een schitterende plek, dan is dit wellicht iets voor u. 

Waarom vrijwilliger worden?

  • Werken in een prachtige omgeving
  • De conditie op pijl houden terwijl u werkt in de schitterende tuinen
  • Enthousiaste vrijwilligersgroep
  • Jaarlijkse een groot feestelijk diner op het kasteel
  • Reiskostenvergoeding

Praktische zaken

U bent een vaste dag/vast dagdeel in de week beschikbaar om het gras te maaien en andere tuinwerkzaamheden uit te voeren, het liefst op donderdag.         

Enthousiast?
Meldt u aan bij Evert Doornenbal, hoofd Park en tuinen via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Haarzuilens > Haarzuilens Activiteiten > Kasteel de Haar > Tuinvrijwilliger worden op het grootste en mooiste kasteel van Nederland?
Over Kasteel de Haar
Kasteel de Haar werd zo'n honderd jaar geleden herbouwd op de resten van een middeleeuws kasteel. Het kasteel oogt middeleeuws maar functioneerde de afgelopen eeuw als een zeer mondain en representatief huis voor de familie Van Zuylen die het 1 maand per jaar bewoont. Tot het jaar 2000 was de familie Van Zuylen privé-eigenaar, sindsdien is het ondergebracht in de Stichting Kasteel de Haar die zich ten doel heeft gesteld door middel van exploitaite het kasteel en het interieur in goede staat te bewaren en open te stellen voor publiek.

Kaseel de Haar organiseert jaarlijks een groot aantal publieksevenementen, zoals de Elf Fantasy Fair en de Christmasfair. Er zijn regelmatig speciale themarondleidingen, concerten, kinderevenementen en familiedagen. Het kasteel stelt ook ruimtes beschikbaar voor huwelijken, recepties of diners.

Er werken zo'n 25 vaste medewerkers en ruim 200 vrijwilligers. Er zijn vrijwilligers die rondleiden, in de tuin of kasteelwinkel assisteren of de TD ondersteunen.

Een hele mooie inspirerende werkplek gecombineerd met een heleboel gezelligheid!
Deze vacature is verlopen
#25616
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kasteel-de-Haar/activiteiten/Tuinvrijwilliger-worden-op-het-grootste-en-mooiste-kasteel-van-Nederland/25616 om je aan te melden