Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Sint zoekt hulp tijdens intocht op 13 november

Vacature · 6–8 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24208
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Sint-zoekt-hulp-tijdens-intocht-op-13-november/24208 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Help jij mee met de intocht in Utrecht?

Sint zoekt hulp

Op zondag 13 november komt Sinterklaas weer aan in Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat vorig jaar door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd werd. Hiermee is de intocht van Sinterklaas een van de grootste evenementen in Utrecht.

De intocht bestaat uit vier onderdelen: de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad en het kinderevenement op het Domplein. Zonder hulp op allerlei gebied kan de intocht niet gerealiseerd worden.

Aanpakkers tijdens de intocht op 13 november

Voor de intocht zoeken we enthousiaste aanpakkers die tijdens de intocht verschillende klusjes willen doen. Zo is jouw hulp erg welkom bij de abseilende pieten, de vaartocht, de cadeaubrigade en bij de algehele logistiek van de intocht. We beginnen zondagochtend en eindigen de dag rond 16.00 uur met een drankje tijdens de audientie in het academiegebouw. 

Grimeurs op 13 november

Op zondag 13 november worden in alle vroegte 150 pieten geschminkt. Ben je een vroege vogel en wil je helpen? Meld je dan aan. Je hoeft geen ervaring met grimeren te hebben, je krijgt vooraf instructies.

Aanmelden of meer informatie

Vind jij het leuk de handen uit de mouwen te steken en heb je tijd op 13 november? Mail ons via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Intocht Utrecht > Sint zoekt hulp tijdens intocht op 13 november
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen
#24208
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Sint-zoekt-hulp-tijdens-intocht-op-13-november/24208 om je aan te melden