Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Pieten gezocht

Vacature · 15 uur/week
Aeroporto Internacional de Navegantes / Ministro Victor Konder (NVT), R. Manoel Leopoldo Rocha, 1297, Navegantes, Santa Catarina, Brazil
Festival
Deze vacature is verlopen
#24963
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Pieten-gezocht/24963 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn weer op zoek naar Pieten voor de Intocht Utrecht. Ben jij enthousiast, boven de 16 jaar en heb je zin om Piet te spelen? Meld je aan!
Uitgebreide omschrijving

De sinterklaas intocht zal dit jaar zijn op zondag 17 november. Het thema van dit jaar is circus. 
Ook dit jaar komt Sinterklaas met de boot binnen op de Bemuurde Weerd. Hier wachten duizenden kinderen de Sint en Pieten op. Na de ontvangst klimt Sinterklaas op zijn paard en gaat er een feestelijke optocht naar het Domplein. De hele middag zorgen de Pieten voor een groot feest en heel veel pepernoten voor alle kinderen. 

Wij zouden het geweldig vinden als je ons meehelpt de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen! Let wel op, we hebben maar 160 pakken, dus vol=vol! 

Pietendag
Op zaterdagmiddag 2 november is de welbekende Pietendag. De dag waarop we kennis met elkaar maken en workshops volgen om helemaal klaar te zijn voor de intocht. Het is verplicht om hierbij aanwezig te zijn. Als je niet kunt, kun je helaas niet meedoen met de intocht. Deze Pietendag zal van ongeveer 13.00 uur tot 15.30 uur duren, maar dat krijg je nog te horen.

Inschrijven
Om mee te doen moet je het inschrijfformulier invullen. 
Je krijgt van ons binnen 2 weken een mail waarin staat of je mee mag doen aan de Intocht 2019.
Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen, via de roze knop.

Roetveeg Piet
Wij hebben sinds 2016 al besloten dat we met roetveegpieten werken. Als je je aanmeldt als Piet houdt dat in dat je het hiermee eens bent en bereid bent om roetveeg piet te worden. 

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen
#24963
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Pieten-gezocht/24963 om je aan te melden