Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

PR medewerker

Vacature · 1–2 uur/week
3584 GP, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24915
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/PR-medewerker/24915 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Algemeen

Het communicatie-team is verantwoordelijk voor de interne en de externe communicatie en PR van Intocht Utrecht van concept tot uitvoering. Facebook, nieuwsbrief, (ontwikkelen van) instagram, posters en banieren, onderhoud website, PR algemeen, mediapartnership en persbegeleiding behoren tot het takenpakket.

In 2015 is een publiciteitsstunt voorafgaand aan de intocht ontwikkeld en uitgevoerd. Ook dit is een onderdeel van het communicatietakenpakket 2016.

Wij zoeken een PR medewerker voor de Intocht

Vind je het leuk mee te denken hoe we de Intocht Sinterklaas Utrecht 2016 nog meer onder de aandacht kunnen krijgen op een ludieke, onderscheidende manier? Bijvoorbeeld door het ontwikkelen en uitvoeren van een publiciteitsstunt of een viral? Dan is daar volop gelegenheid voor je expertise, creativiteit en wellicht je netwerk voor aan te wenden.

Wij bieden

Een uitdagende vrijwilligers job in een leuke vrijwilligersorganisatie met veel vrijheid om  je eigen plannen te ontwikkelen en uit te voeren voor een fantastisch evenement.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje met wie je bent en je cv.

Meer informatie bij Christine van Pul, zij is bereikbaar via onderstaande knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24915
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/PR-medewerker/24915 om je aan te melden