Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Bestuurslid Stichting Stadsontspanning Utrecht (SSOU)

Vacature · 2–4 uur/week
Aeroporto Internacional de Navegantes / Ministro Victor Konder (NVT), R. Manoel Leopoldo Rocha, 1297, Navegantes, Santa Catarina, Brazil
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23159
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Bestuurslid-Stichting-Stadsontspanning-Utrecht-SSOU/23159 om je aan te melden
SamenvattingSSOU organiseert de sinterklaas intocht in Utrecht en twee Sinterklaas deel evenementen. De stichting zoekt per direct een nieuw bestuurslid.
Uitgebreide omschrijving

SSOU organiseert de intocht van Sinterklaas en twee Sinterklaas evenementen in Utrecht. Met 35.000 enthousiaste bezoekers is de intocht van Sinterklaas een van de grootste evenementen in Utrecht.

SSOU wil de Sinterklaasintocht feestelijk, groots en kleurrijk voor het voetlicht brengen. Het Sinterklaasfeest is een cadeau van en voor de stad Utrecht en wordt jaarlijks door vele vrijwilligers georganiseerd en uitgevoerd.

Speerpunten voor de komende twee jaren zijn

  • Maatschappelijke verbreding: delen van het feest met minderbedeelde kinderen
  • Verder vormgeven van de maatschappelijke dialoog over de toekomst van de Sinterklaasintocht
  • Organisatie van twee nieuwe Sinterklaasevenementen in samenwerking met Utrechtse ondernemers en bewoners

Het bestuur draagt de eindverantwoordelijkheid voor het beleid en de activiteiten van Stichting Stadsontspanning Utrecht. Het bestuur adviseert en ondersteunt de producent, deze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast voert het bestuur diverse deeltaken uit.

Het bestuur is zeer betrokken bij de organisatie, de vrijwilligers en de relaties van SSOU en draagt deze betrokkenheid naar buiten toe uit.

Het bestuur zet kennis, ervaring en netwerk actief in en ondersteunt daarmee actief het doel van SSOU.

Het bestuur vergadert een keer per maand. De bestuursleden verrichten hun werkzaamheden onbezoldigd.

Profiel bestuurslid

  • Affiniteit met het Sinterklaasfeest
  • Ondernemer/ondernemend
  • Relevant netwerk in Utrecht
  • Ervaring met fondsen- en of sponsorwerving
  • Kritisch en onafhankelijk kunnen bijdragen aan de besluitvorming binnen het bestuur
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Navegantes > Navegantes Activiteiten > Intocht Utrecht > Bestuurslid Stichting Stadsontspanning Utrecht (SSOU)
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen
#23159
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Bestuurslid-Stichting-Stadsontspanning-Utrecht-SSOU/23159 om je aan te melden