Skip Navigation

Indekerngezond

Non-profit

Over ons

is een wijkplatform gericht op Positieve Gezondheid: betekenisvol leven, in je kracht staan, de regie over je leven nemen en jezelf zijn staan centraal. Iedereen is hier welkom, zowel als bezoeker,...

Community & familie
Deel

Host m/v

Vacature · 1–20 uur/week
Kopenhagenstraat 41, 3541 CE Utrecht, Netherlands
Receptie
#24274
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Indekerngezond/activiteiten/Host-mv/24274 om je aan te melden
SamenvattingKom jij ook als host werken in ons gezellige team? We kijken uit naar je komst!
Uitgebreide omschrijving

Indekerngezond is een wijkplatform gericht op Positieve Gezondheid: betekenisvol leven, in je kracht staan, de regie over je leven nemen en jezelf zijn staan centraal. Iedereen is hier welkom, zowel als bezoeker, als initiatiefnemer en/of als vrijwilliger.


Bij Indekerngezond is er ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven uit de buurt. Er worden initiatieven zoals workshops gegeven waar je aan deel kunt nemen, en je kunt zelf een initiatief ontwikkelen. De initiatieven zijn gericht op het nemen van eigen regie en op meer in je kracht gaan staan voor een betekenisvoller leven.

Bij Indekerngezond werken 2 projectleiders en rond de 30 vrijwilligers. De vrijwilligers worden Host genoemd. Het team is warm en toegankelijk, er hangt een prettige sfeer en iedereen is welkom! Als Host kun je bij Indekerngezond dingen doen die je fijn vindt, waar je goed in bent, waar je energie van krijgt. Te denken valt aan het te woord staan van bezoekers die binnenkomen, het klaarmaken van ruimtes voor bijvoorbeeld workshops, je kunt je bezighouden met administratieve dingen, facilitaire zaken en nog veel meer.

De vaardigheden die binnen Indekerngezond belangrijk zijn, zijn:

- Gastvrijheid

- Vriendelijkheid

- Behulpzaam zijn

- Samenwerken

- Zelfstandigheid


We zijn zowel op zoek naar vrijwilligers voor door de weekse dagen als in het weekend, zowel overdag als 's avonds. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Indekerngezond
is een wijkplatform gericht op Positieve Gezondheid: betekenisvol leven, in je kracht staan, de regie over je leven nemen en jezelf zijn staan centraal. Iedereen is hier welkom, zowel als bezoeker, als initiatiefnemer en/of als vrijwilliger.

Bij is er ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven uit de buurt. Er worden workshops gegeven waar je aan deel kunt nemen, en je kunt zelf een initiatief ontwikkelen. De initiatieven zijn gericht op het nemen van eigen regie en op meer in je kracht gaan staan voor een betekenisvoller leven.
·
#24274
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Indekerngezond/activiteiten/Host-mv/24274 om je aan te melden