Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Diversion is een maatschappelijke organisatie en een van onze initiatieven is De Nieuwe Verbinders. Daarbij zijn we actief in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Vanuit dit programma zijn we ons ...

Buurt & omgevingWelzijn
Deel
Kenniscafé | Veerkracht in crisistijd | Look on the bright side of crisis

Kenniscafé | Veerkracht in crisistijd | Look on the bright side of crisis

Evenement · 7 okt 2020, 16:45 - 18:15
Vanuit huis
Buurt & omgevingWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
De Nieuwe Verbinders Utrecht
#28812
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Nieuwe-Verbinders-Utrecht/activiteiten/Kenniscafe--Veerkracht-in-crisistijd--Look-on-the-bright-side-of-crisis/28812 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Presentatie van de uitkomsten en de adviezen n.a.v. het onderzoek 'veerkracht tijdens crisistijd en het behouden van veerkracht na crisis in Utrecht'.

Uitgebreide omschrijving

Afgelopen periode hebben Jessica Meijer en Thom Kusse, als Nieuwe Verbinders in opdracht van Stichting Diversion, een waarderend onderzoek verricht over veerkracht tijdens crisistijd en het behouden van veerkracht na crisistijd. Tijdens dit Kenniscafé, een online bijeenkomst, presenteren we de uitkomsten van ons onderzoek en het advies wat hierop gebaseerd is. Er zullen ook andere interessante presentaties gegeven worden over geluk en burgerinitiatieven voor positieve gezondheid. Wij willen vrijwilligers de mogelijkheid geven om mee te luisteren met deze online bijeenkomst.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over De Nieuwe Verbinders Utrecht

Diversion is een maatschappelijke organisatie en een van onze initiatieven is De Nieuwe Verbinders. Daarbij zijn we actief in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Vanuit dit programma zijn we ons vrijwilligersinitiatief gestart bij de Gemeente Utrecht: een waarderend onderzoek over veerkracht tijdens crisistijd en het behouden van veerkracht na crisistijd.