Skip Navigation
Over ons

Welkom bij De Buurtcamping Utrecht – ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie!

Sinds 2015 werkt Stichting De Buurtcamping Utrecht als stadsbrede community aan de sociale samenhang in...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Bestuursleden De Buurtcamping Utrecht (Voorzitter en Secretaris)

Vacature · 1–3 uur/week
São Paulodreef 33, 3563 CP Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#24584
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Buurtcamping-Utrecht/activiteiten/Bestuursleden-De-Buurtcamping-Utrecht-Voorzitter-en-Secretaris/24584 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

VACATURE BESTUURSLEDEN DE BUURTCAMPING UTRECHT

Stichting De Buurtcamping Utrecht wil de komende jaren werken aan de professionalisering van haar teams en vrijwilligers, haar zichtbaarheid en herkenbaarheid in de stad Utrecht vergroten, en het aantal Buurtcampings in de regio uitbreiden.  Wij zijn op zoek naar bestuursleden die hun expertise en enthousiasme willen inzetten en samen met ons willen meedenken en groeien. Het bestuur bestaat uit drie leden en vergadert 6 – 8 keer per jaar.

Voorzitter
De Buurtcamping Utrecht zoekt een betrokken bestuurslid met (beleids) ervaring en een heldere visie op de ontwikkelingen binnen de culturele sector in Utrecht. De ideale kandidaat ziet tevens mogelijkheden op het grensvlakken van cultuur, maatschappij en welzijn en weet dit samen met het team om te zetten in een helder beleid. Je leidt de vergaderingen, maakt agenda’s en beschikt over relevante netwerken (fondsen, maatschappelijke organisaties, openbaar bestuur etc.)

Secretaris
We zijn tevens op zoek naar een praktisch ingestelde, maatschappelijk betrokken en geordende secretaris. Iemand met een goed organisatorisch vermogen die o.a. notuleert tijdens de vergaderingen, aan de hand van de notulen concrete actiepunten opstelt en waar nodig de andere teamleden ondersteunt bij hun werkzaamheden.

Wij vragen
Een inzet van een á twee uur in de week, met een piekmoment in het Buurtcamping weekend (8 t/m 10 juli). De bestuursleden tonen ook op overige momenten hun betrokkenheid bij De Buurtcamping.

-       HBO werk- en/of denkniveau
-       Een bedrijfskundige of beleidsmatige achtergrond is een pré
-       Gestructureerd en houdt overzicht
-       Niet bang om zijn/haar mening te delen en denkt graag mee
-       Neemt initiatief en is proactief

Wij bieden
Een (onbezoldigde) relevante en uitdagende bestuursfunctie. Een perfecte mogelijkheid om expertise in te zetten voor een maatschappelijk relevante organisatie. Een kans om betrokken te zijn bij de groei en ontwikkeling van een jonge en dynamische organisatie, de successen van dichtbij mee te maken en middels deze betrokkenheid een stempel te kunnen drukken op het sociaal- culturele aanbod van Utrecht. Natuurlijk hoort hier ook een weekend lang kamperen op De Buurtcamping (in VIP stijl) bij, met alle voordelen en verrassingen die hier bij komen kijken.

Vragen en/of interesse? Mail ons dan via onderstaande knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Buurtcamping Utrecht > Bestuursleden De Buurtcamping Utrecht (Voorzitter en Secretaris)
Over De Buurtcamping Utrecht
Welkom bij De Buurtcamping Utrecht – ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie!

Sinds 2015 werkt Stichting De Buurtcamping Utrecht als stadsbrede community aan de sociale samenhang in verschillende wijken in de stad. Buurtbewoners organiseren met organisaties en ondernemers De Buurtcamping in hun eigen park. Er wordt in ruim 10 maanden voor én na het kampeerweekend actief samengewerkt. Door deze samenwerking, de ontmoeting en het overnachten in je eigen park, leer je elkaar en de buurt buurten beter kennen en waarderen.

We werken in teams toe naar een knusse camping met een breed programma van laagdrempelige activiteiten, opgezet voor en door bewoners. 'S avonds zitten we met elkaar om het kampvuur om verhalen te delen en in de ochtend worden we wakker met de geur van vers gezette koffie en een broodje van de lokale bakker. Op de camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk; met die WC-rol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit!

In 2020 zijn de volgende wijken/teams aan de slag:
- Noordse Park in Ondiep/Pijlsweerd
- Majellapark in Utrecht West
- Park de Gagel in Overvecht
- Griftpark in Noordoost
- Park Transwijk in Kanaleneiland/Transwijk
- Máximapark in Leidsche Rijn
- Park de Koppel in Lunetten
Deze vacature is verlopen
#24584
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Buurtcamping-Utrecht/activiteiten/Bestuursleden-De-Buurtcamping-Utrecht-Voorzitter-en-Secretaris/24584 om je aan te melden