Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

bar, publiciteit en kassa vrijwilligers gezocht

Vacature · 4–6 uur/week
Utrechtseweg 10, 3451 GG Vleuten, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#23722
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/bar-publiciteit-en-kassa-vrijwilligers-gezocht/23722 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Indrukwekkend, rauw, gelaagd spel. Even laten bezinken" en “hard, ontroerend en humoristisch beeld van het leven van vier ‘buitengeplaatsten’.” In de lente en zomer van 2013 speelde Toneelgroep Monter in het Máximapark de voorstelling Tuigdorp 1 en 2, over overlastgevers die ter behoud van de rust en algemene veiligheid zijn verplaatst naar een plek net buiten de stad. Op 19 september 2014 gaat het derde en laatste deel van Tuigdorp in première, getiteld Het Kaseffect. 

Buiten de binnenstad, aan de rand van het Máximapark te Vleuten, naast de Intratuin en tegen de spoorlijn aangedrukt, is een grote tuinderskas verborgen. Sinds een jaar is TUIGDORP hierheen verplaatst. Het publiek wordt van harte uitgenodigd om dit 1- jarige bestaan samen met de TUIGDORP bewoners te vieren. Er is taart, er is drank, er zijn slingers en muziek. De resultaten van dit omstreden en actuele experiment worden getoond. Vol trots wachten de bewoners op het bezoek. Want zonder gasten, is er geen feest. 

Toneelgroep Monter bestaat uit Sacha Janatti (regie) en Jannemieke Caspers (tekst). Het Kaseffect wordt gespeeld door Gabby Bakker, Robin Coops, Anna Hermanns, Najih el Morabit en Lotte Rischen. 
De voorstelling is 18 sept (try-out) tot en met 5 oktober te bekijken op locatie aan de Utrechtseweg 10, Vleuten (naast Intratuin). Kijk voor de actuele speellijst op www.toneelgroepmonter.nl. Kaarten à 15 euro (12 euro met kortingspas) zijn vanaf half augustus verkrijgbaar via www.theaterkikker.nl.

Vrijwilligers gezocht
Toneelgroep Monter is op zoek naar bar-, publiciteit- en kassavrijwilligers, die in de speelperiode minimaal twee avonden beschikbaar zijn. Wie interesse heeft kan reageren. Vrijwilligers ontvangen naast een vrijkaart voor de voorstelling, een repetitiebezoek en een spelworkshop van de theatermakers. 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Cultuur19 > bar, publiciteit en kassa vrijwilligers gezocht
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#23722
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/bar-publiciteit-en-kassa-vrijwilligers-gezocht/23722 om je aan te melden