Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Leidsche Rijn Festival zoekt artiestenbegeleiders

Vacature · 8–18 uur/week
Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25363
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival-zoekt-artiestenbegeleiders/25363 om je aan te melden
SamenvattingArtiesten ontvangen en naar de juiste plek verwijzen of meehelpen bij een workshop.
Uitgebreide omschrijving

Meehelpen achter de schermen bij een festival? Kom helpen als vrijwilliger bij het Leidche Rijn Festival. Dit cultuurfestival voor kinderen (en hun ouders) wordt dit jaar georganiseerd op 8 september in Castellum Hoge Woerd. We kunnen je hulp heel goed gebruiken!

We zijn op zoek naar mensen die mee willen helpen bij de artiestenbegeleiding. Dit houdt in dat je de artiesten helpt met het opbouwen van hun act (waar nodig), het publiek begeleid etc. 
Of je ontvangt artiesten en verwijst ze naar de juiste plek.

Het festival duurt één dag. Je start om 8.30 uur. In overleg wellicht zelfs eerder. Somige artiesten komen eerder aan. Om 18.00 uur ben je klaar. Lunch, diner een festivalshirt en een hoop gezelligheid zitten erbij inbegrepen.

Lijkt het je wat? Reageer dan snel via onderstaande roze knop. Je krijgt dan een berichtje terug van Boris of Ineke

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Cultuur19 > Leidsche Rijn Festival zoekt artiestenbegeleiders
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#25363
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival-zoekt-artiestenbegeleiders/25363 om je aan te melden