Skip Navigation

Cultuur19

Non-profit

Over ons

Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Leidsche Rijn Festival - Informatiebalie

Vacature · 8–18 uur/week
Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24835
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival---Informatiebalie/24835 om je aan te melden
SamenvattingHet Leidsche Rijn Festival op zondag 8 september zoekt vrijwilligers voor de infobalie. Hier kunnen bezoekers met vragen naartoe komen.
Uitgebreide omschrijving

Meehelpen achter de schermen bij een festival? Kom dan helpen als vrijwilliger bij het Leidche Rijn Festival. Dit cultuurfestival voor kinderen (en hun ouders) wordt dit jaar weer georganiseerd door Cultuur19. Dit keer op zondag 8 september in Castellum Hoge Woerd. 

Voor deze dag zijn we opzoek naar medewerkers voor de informatiebalie. Voor deze functie ben jij hét aanspreekpunt voor de bezoekers. Je beantwoordt de vragen en en wijst de bezoekers de weg! Daarnaast geef je kaartjes weg voor een paar gratis theateroptredens.

Het festival duurt één dag. Je begint rond 8.30 tot 18.00 uur. Naast een ontzettend gezellige dag zit er lunch, diner én een festival shirt bij inbegrepen!

Enthousiast? Neem contact met ons op! Dat kan via onderstaande roze reactieknop. Je krijgt dan een mail terug van Boris of Ineke

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > Cultuur19 > Leidsche Rijn Festival - Informatiebalie
Over Cultuur19
Cultuur19 maakt zich sinds 2004 sterk voor een prikkelend kunst- en cultuuraanbod in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Van het Leidsche Rijn Festival, Zingende Beelden tot De Maakplaats en Duik in het Zand: Cultuur19 is actief op diverse locaties in de wijk en brengt cultuur dichtbij de bewoners.

Sinds januari 2017 werkt Cultuur19 vanuit de CultuurCampus aan programma's die culturele ontwikkeling van jong tot oud stimuleren. Programma's die startende kunstenaars in contact brengen met professionals en die hen samen een maakproces laat ingaan. Voor makers met ambitie organiseert Cultuur19 het jaarlijkse Campusfestival in de CultuurCampus.
Deze vacature is verlopen
#24835
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Cultuur19/activiteiten/Leidsche-Rijn-Festival---Informatiebalie/24835 om je aan te melden