Navigatie overslaan
Wijkfeest Hallo Wittevrouwen

Wijkfeest Hallo Wittevrouwen

Evenement · 20 sep 2023, 19:00 - 22:00
De Paardenkathedraal, Utrecht, Utrecht 3572 DJ, Nederland
Buurt & omgevingWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn11 Duurzame steden en gemeenschappen17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Buurtbel Wittevrouwen
#69814
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Buurtbel-Wittevrouwen/activiteiten/Wijkfeest-Hallo-Wittevrouwen/69814 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

20 september is het weer zover; alle bewoners uit Zeehelden, Ezelsdijk, Griftbuurt en Wittevrouwen zijn dan uitgenodigd voor het buurtfeest Hallo Wittevrouwen!

Uitgebreide omschrijving

Iedereen uit de Zeeheldenbuurt, Ezelsdijk, Griftbuurt en Wittevrouwen is welkom bij Hallo Wittevrouwen. Het belooft net als bij de vorige edities weer een gezellige en goedgevulde avond te worden, met onder andere momenten om inspirerende ideeën te delen, pitches voor toekomstige projecten en live-muziek door buurtbewoner en gitarist Sil Verheijen!


Ook vieren we deze dag het 1-jarig bestaan van de Buurtbel! Je bent welkom vanaf 19:00 bij de Paardenkathedraal. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op onze website.

Hoe kom ik er?

https://wijkwijzernoordoost.nl/activiteit/68367/hallo-wittevrouwen--hallo-buren-
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over Buurtbel Wittevrouwen

In de Buurtbel bouwen actieve bewoners in de straten en buurten van Wittevrouwen een verbonden en betrokken gemeenschap. Aan een leefbare en levendige wijk waar iedereen thuis kan zijn. Met bewoners die naar elkaar omzien, doen wat nodig is en allemaal op eigen wijze bijdragen aan prettig samen leven in de buurt, meer regie en onderlinge hulp. Die vorm & inhoud geven aan een sterk weefsel van buren die elkaar en professionals gemakkelijk kunnen vinden. Om collectieve kennis en kunde duurzaam in de buurt de verankeren, breder te delen in straten en buurten om samen verder komen.

Powered by Deed‌mob Tools ·