Skip Sidebar

Over ons

In de Buurtbel bouwen actieve bewoners in de straten en buurten van Wittevrouwen een verbonden en betrokken gemeenschap. Aan een leefbare en levendige wijk waar iedereen thuis kan zijn. Met bewoners ...

Buurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereikenDuurzame steden en gemeenschappen
Deel

Werkplaats Buurtbel Wittevrouwen

Evenement · 12 feb, 19:30 - 21:30
Bouwstraat 55, 3572 SP Utrecht, Nederland
Buurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 9 days.
Deel evenement
Buurtbel Wittevrouwen
#60721
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Buurtbel-Wittevrouwen/activiteiten/Werkplaats-Buurtbel-Wittevrouwen/60721 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hier werken actieve buren en straten van Wittevrouwen samen in de Buurtbel. Bewoners bundelen hier krachten voor een fijne wijk waarin iedereen thuis kan zijn.

Uitgebreide omschrijving

In de werkplaats buurtbel Wittevrouwen werken actieve buren en straten samen aan de Buurtbel. Bewoners bundelen hier krachten en kennis voor een fijne wijk waarin iedereen thuis kan zijn. Om elkaar en wat er is gemakkelijker te kunnen vinden en doen wat nodig is. Daarna gaan we aan de slag met ideeen, plannen en afspraken. Iedereen is van harte welkom.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 9 days.
Deel evenement
Utrecht > evenementen > Buurtbel Wittevrouwen > Werkplaats Buurtbel Wittevrouwen

Over Buurtbel Wittevrouwen

In de Buurtbel bouwen actieve bewoners in de straten en buurten van Wittevrouwen een verbonden en betrokken gemeenschap. Aan een leefbare en levendige wijk waar iedereen thuis kan zijn. Met bewoners die naar elkaar omzien, doen wat nodig is en allemaal op eigen wijze bijdragen aan prettig samen leven in de buurt, meer regie en onderlinge hulp. Die vorm & inhoud geven aan een sterk weefsel van buren die elkaar en professionals gemakkelijk kunnen vinden. Om collectieve kennis en kunde duurzaam in de buurt de verankeren, breder te delen in straten en buurten om samen verder komen.