Skip Navigation
Werkplaats Buurtbel Wittevrouwen

Werkplaats Buurtbel Wittevrouwen

Evenement · 9 okt 2023, 19:30 - 21:30
Poortstraat 81, 3572 HE Utrecht, Nederland
Buurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement. Bekijk hier de aankomende evenementen.
Deel evenement
Buurtbel Wittevrouwen
#60721
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Buurtbel-Wittevrouwen/activiteiten/Werkplaats-Buurtbel-Wittevrouwen/60721 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de Werkplaats werken actieve buren samen aan een fijne wijk waarin iedereen thuis kan zijn.

Uitgebreide omschrijving

In de Werkplaats Buurtbel organiseren actieve bewoners Buurtbel-activiteiten om elkaar te ontmoeten, leren kennen en vinden. Iedere tweede maandagavond van de maand bij de Workshopruimte, een creatieve en duurzame loft in onze wijk.


Wil je ook actief worden? Sluit je aan bij .....

De groene vrouwen voor het vergroenen van de buurt, om tuinen op de schop te nemen, een groene wandelingen te verzorgen, de biodiversiteit te vergroten. Ook mannen met groene harten & handen zijn van harte welkom!

- De Energiegroep voor energie besparen, huizen verduurzamen, samen isoleren en meer. Van enquete, buurtbijeenkomsten en buurtfeesten tot collectieve maatregelen. 

- De Ontmoeting & Contactgroep voor de invulling van de Hallo Wittevrouwen, Buurtbelbakkies, spelletjesavonden, vrijmiddagborrels, samen koken/eten.....

- Een Jongerengroep voor toffe duurzame jongerenactiviteiten zoals een kledingswap, silent disco, denktank, potluck, ploggroep, feestje?


Heb je een ander idee? Voor een duurzame lezing of historische wijkwandeling? Een wandelgroep, eet/kookgroep, tai chi groep, dialooggroep, leesclub? Zoek je samenwerking of deelnemers? Neem contact op!


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement. Bekijk hier de aankomende evenementen.
Deel evenement

Over Buurtbel Wittevrouwen

In de Buurtbel bouwen actieve bewoners in de straten en buurten van Wittevrouwen een verbonden en betrokken gemeenschap. Aan een leefbare en levendige wijk waar iedereen thuis kan zijn. Met bewoners die naar elkaar omzien, doen wat nodig is en allemaal op eigen wijze bijdragen aan prettig samen leven in de buurt, meer regie en onderlinge hulp. Die vorm & inhoud geven aan een sterk weefsel van buren die elkaar en professionals gemakkelijk kunnen vinden. Om collectieve kennis en kunde duurzaam in de buurt de verankeren, breder te delen in straten en buurten om samen verder komen.

Powered by Deed‌mob Tools ·