Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

In de Buurtbel bouwen actieve bewoners in de straten en buurten van Wittevrouwen een verbonden en betrokken gemeenschap. Aan een leefbare en levendige wijk waar iedereen thuis kan zijn. Met bewoners ...

Buurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereikenDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
Jongerenwerkplaats

Jongerenwerkplaats

Evenement · 9 okt, 19:30 - 21:30
Poortstraat 81, 3572 HE Utrecht, Nederland
Buurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel evenement
Buurtbel Wittevrouwen
#69021
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Buurtbel-Wittevrouwen/activiteiten/Jongerenwerkplaats/69021 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We gaan met jongeren tot 35 jaar een Kledingswap organiseren
Doe je mee?

Uitgebreide omschrijving

Een Kledingswap met jongeren organiseren op een zaterdagmiddag? Leuk en lekker duurzaam!

Dit idee is uit een brainstorm, jongerendenktank met Verschilmakers gekomen. Vind je het leuk om hiermee aan de slag te gaan? 


Lijkt het je leuk om deze kledingsswap te organiseren, samen met andere jonge verschilmakers? Wil je iets betekenen voor jongeren met een kleine beurs? Andere jongeren leren kennen, ontmoeten en samen een toffe activiteit organiseren? Kom dan op maandag 11 september naar de Workshopruimte Poortstraat! We sluiten af met een borrel.


Swap till you drop!

Het idee van een Kledingruil, Swapp till you drop ontstond op 23 mei jl. in het Griftpark. Kleding ruilen die je niet meer draagt bij een drankje voor jongeren die klaar zijn met fast fashion. De Nieuwe kerk Wittevrouwen heeft zich inmiddels bereid verklaars de kledingswap te hosten. Heb je ideeen en doe je mee om hier een super tof evenement van te maken, jongeren te betrekken, werven, via socials etc? Je bent van harte welkom!


Ander idee of initiatief?

Heb je een ander idee of initiatief? Wil je iets met muziek, spelletjes, een goed gesprek, een potluck, dans.....? Vind je het leuk om iets te (ver)maken: video's, foto's, kleren, je favorite gerecht....? We horen het graag, denken graag mee hoe we dit mogelijk kunnen maken!

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel evenement
evenementen > Buurtbel Wittevrouwen > Jongerenwerkplaats

Over Buurtbel Wittevrouwen

In de Buurtbel bouwen actieve bewoners in de straten en buurten van Wittevrouwen een verbonden en betrokken gemeenschap. Aan een leefbare en levendige wijk waar iedereen thuis kan zijn. Met bewoners die naar elkaar omzien, doen wat nodig is en allemaal op eigen wijze bijdragen aan prettig samen leven in de buurt, meer regie en onderlinge hulp. Die vorm & inhoud geven aan een sterk weefsel van buren die elkaar en professionals gemakkelijk kunnen vinden. Om collectieve kennis en kunde duurzaam in de buurt de verankeren, breder te delen in straten en buurten om samen verder komen.