Skip Sidebar

Over ons

In de Buurtbel bouwen actieve bewoners in de straten en buurten van Wittevrouwen een verbonden en betrokken gemeenschap. Aan een leefbare en levendige wijk waar iedereen thuis kan zijn. Met bewoners ...

Buurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereikenDuurzame steden en gemeenschappen
Deel

Hallo Wittevrouwen!

Evenement · 24 nov 2022, 16:30 - 19:30
De Paardenkathedraal, Utrecht, Utrecht 3572 DJ, Nederland
Buurt & omgevingZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Buurtbel Wittevrouwen
#58443
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Buurtbel-Wittevrouwen/activiteiten/Hallo-Wittevrouwen/58443 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn Wittevrouwen! De wijk komt samen in deze startbijeenkomst van Hallo Wittevrouwen. We delen verhalen, kennis en dromen voor en van de wijk.

Uitgebreide omschrijving

Wittevrouwen komt samen!


Op donderdag 24 november maken we in De Paardenkathedraal kennis met elkaar en delen we onder het genot van een hapje en een drankje onze kennis, verhalen en dromen. Zo leren we elkaar en de buurt beter kennen!


Programma


We starten met een warm welkom met de Buren van de Veeartsenij, het koortje van Nova Zembla en een creatieve kennismaking met Hilde Tuinstra van DOX. Met elkaar gaan we op zoek naar het wittevrouwengevoel in straten en buurten, wat ons bindt, wat we willen, wat dit brengt en vraagt. 


We laten ons inspireren door het verhaal van Meta de Vries over de Buurtbel en Buurtcooperatie De Eester en leren van andere wijken en buurten. Wilma de Buck vertelt meer over de achtergrond van de Buurtbel Wittevrouwen.


Anja van der Aa, wijkgenoot en medeinitiatiefnemer van Wijkcooperatie Oostvoorelkaar en Samen030 geeft haar visie op de toekomst van de wijkcoöperatie. Voor we informeel napraten met een hapje verkennen we mogelijkheden tot samenwerking op meer thema's.


Het volledige programma vind je op de wijkwijzernoordoost.


24 november | De Paardenkathedraal, Veeartsenijstraat 155 | 16.30u - 19.30 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht > evenementen > Buurtbel Wittevrouwen > Hallo Wittevrouwen!

Over Buurtbel Wittevrouwen

In de Buurtbel bouwen actieve bewoners in de straten en buurten van Wittevrouwen een verbonden en betrokken gemeenschap. Aan een leefbare en levendige wijk waar iedereen thuis kan zijn. Met bewoners die naar elkaar omzien, doen wat nodig is en allemaal op eigen wijze bijdragen aan prettig samen leven in de buurt, meer regie en onderlinge hulp. Die vorm & inhoud geven aan een sterk weefsel van buren die elkaar en professionals gemakkelijk kunnen vinden. Om collectieve kennis en kunde duurzaam in de buurt de verankeren, breder te delen in straten en buurten om samen verder komen.