Skip Sidebar

Over ons

Buddy to Buddy Utrecht koppelt vluchtelingen en Utrechtse inwoners aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid en vriendschap. Elke twee maanden starten we met een nieuwe matchingsronde van vier maanden ...

Buurt & omgevingVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Vrijwilligersmarkt Buddy to Buddy

Evenement · 29 sep 2022, 19:30 - 21:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Nederland
Buurt & omgevingVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze evenement .
Deel evenement
Buddy to Buddy Utrecht
#56982
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Buddy-to-Buddy-Utrecht/activiteiten/Vrijwilligersmarkt-Buddy-to-Buddy/56982 om je aan te melden

Contactpersoon

Buddy to Buddy UtrechtStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wist je dat je naast buddy óók als vrijwilliger bij Buddy to Buddy actief kan zijn? Dit event bestaat uit een mini-markt zodat je kan onderzoeken wat jou past.

Uitgebreide omschrijving

Er zijn verschillende teams waarin je actief kunt worden:


Ben je bijvoorbeeld goed in luisteren, coaching en het begeleiden van processen? Dan is buddytalkcoach misschien iets voor jou. 


Ben je graag creatief bezig en lijkt het je leuk om in groepsverband activiteiten voor onze buddy's te organiseren? Dan is het activiteitenteam een plek voor jou.


Daarnaast zoeken we ook aanvullingen voor de stuurgroep, dit is een kernteam van vrijwilligers die zich inhoudelijk, sturend en uitvoerend niveau bezighouden met het reilen en zeilen van de organisatie.


Help je liever incidenteel mee? Dan kun je onderdeel worden van ons vrijwilligersteam en vragen we bijvoorbeeld je hulp tijdens een Matchingsevent.


Op 29 september om 19:30 organiseren we een vrijwilligersmarktje waar je vrijblijvend naartoe kunt komen als je geïnteresseerd bent, wil je daar bij zijn? Meld je dan aan voor dit evenement.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze evenement .
Deel evenement
Utrecht > evenementen > Buddy to Buddy Utrecht > Vrijwilligersmarkt Buddy to Buddy

Over Buddy to Buddy Utrecht

Buddy to Buddy Utrecht koppelt vluchtelingen en Utrechtse inwoners aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid en vriendschap. Elke twee maanden starten we met een nieuwe matchingsronde van vier maanden waarin je samen met je buddy wekelijks afspreekt. Tijdens de matchingsronde organiseren we het matchingsdiner, activiteiten, intervisie en sluiten we af met het eindfeest.