Skip Navigation
Informatieavond Utrechtse Buddy's

Informatieavond Utrechtse Buddy's

Evenement · 19 sep 2023, 19:30 - 20:30
Joseph Haydnlaan 2, 3533 AE Utrecht, Nederland
Buurt & omgevingVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Buddy to Buddy Utrecht
#69926
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Buddy-to-Buddy-Utrecht/activiteiten/Informatieavond-Utrechtse-Buddys/69926 om je aan te melden

Contactpersoon

Buddy to Buddy UtrechtStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

In oktober start de volgende ronde van Buddy to Buddy. Nieuwsgierig? Kom langs bij de informatieavond zodat we wederzijds kennis kunnen maken.

Uitgebreide omschrijving

Op dinsdag 10 oktober starten gaan er weer 30 Buddy koppels van start. Lijkt het je leuk om in contact te komen met een vluchteling en samen leuke dingen te doen? Kom naar de informatieavond op dinsdag 19 september.


Buddy to Buddy Utrecht koppelt vluchtelingen en Utrechtse inwoners aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid en vriendschap. Tijdens het matchingsdiner leer je je buddy kennen waarna je vier maanden regelmaatig met elkaar afspreekt om iets leuks te doen. Zo gaan we sociale isolatie onder nieuwkomers tegen en brengen we stadsgenoten in Utrecht bij elkaar.


Om je alles te vertellen over zo'n matchingsronde en buddy worden organiseren we dinsdag 19 september een informatieavond. Tijdens de avond leggen we alles uit over het buddyschap, vertellen oud-buddy's over hun ervaringen en is er ruimte voor al je vragen. Ook kunt je deze avond inschrijven voor de komende ronde.


Datum | Dinsdag 19 september

Tijd | Inloop 19.15 uur, we starten om 19:30.

Locatie | A Beautiful Mess Utrecht. Joseph Haydnlaan 2


Je hoeft je niet voor deze avond aan te melden. Voor meer informatie kun je ons mailen of een kijkje nemen op de site.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over Buddy to Buddy Utrecht

Buddy to Buddy Utrecht koppelt vluchtelingen en Utrechtse inwoners aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid en vriendschap. Elke twee maanden starten we met een nieuwe matchingsronde van vier maanden waarin je samen met je buddy wekelijks afspreekt. Tijdens de matchingsronde organiseren we het matchingsdiner, activiteiten, intervisie en sluiten we af met het eindfeest.

Powered by Deed‌mob Tools ·