Skip Navigation
Diertjesdag

Diertjesdag

Evenement · 3 mei 2022, 10:00 - 15:00
Budapestlaan 17, 3584 CD Utrecht, Nederland
Betaalbare en duurzame energieVerantwoorde consumptie en productie
Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
Botanische Tuinen Universiteit Utrecht
#51587
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Botanische-Tuinen-Universiteit-Utrecht/activiteiten/Diertjesdag/51587 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dinsdag 3 mei staat bol van de activiteiten rondom beestjes in de Tuin. Om dit te begeleiden hebben we jou nodig!

Uitgebreide omschrijving

Kinderen kunnen waterbeetsjes scheppen en bodemdiertjes zoeken. Met behulp van een zokkaart ontdekken ze wát ze hebben gevangen. Andere activiteiten tijdens deze dag zijn een kindercollege over bijen, een bezoek aan de bijenstal onder leiding van de imker, het bespieden van vogels vanuit de vogelkijkhut en nog veel meer.

De kinderen die deelnemen worden hierin begeleid. In de ochtend is er tussen 10.00-10.30 een uitleg en instructie. Vervolgens ga je naar de locatie waar jouw activiteit is en begeleid je de kinderen. De kinderen komen ook onder begeleiding van hun ouders of verzorgers, dus het is voor jou als vrijwilliger écht de bedoeling om de activiteit te begeleiden.

We zorgen goed voor je tijdens deze dag en je ontvangt vooraf een uitgebreide instructie. Als je vragen hebt, of direct enthousiast bent om te komen helpen kun je contact opnemen met mij.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement

Over Botanische Tuinen Universiteit Utrecht

De Botanische Tuinen Universiteit Utrecht is de groene oase op het Utrecht Science Park. We vervullen voor veel verschillende groepen een belangrijke functie: studenten en medewerkers van UU, HU, HKU en overige bedrijven op het Utrecht Science Park maar zeker ook onze dagjesmensen. We zijn een officieel museum en een unieke locatie om het onderwijs en onderzoek te laten zien aan het grote publiek.

Powered by Deed‌mob Tools ·