Navigatie overslaan
Post | mei 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Waardevolle matches tijdens de Beursvloer 2022

Maatschappelijke matches met een totaalwaarde van €86.750 (and still counting!). Een fantastische opbrengst van de 16de editie van de Beursvloer Utrecht op 24 mei 2022. Ruim 100 vertegenwoordigers van lokale bedrijven, overheden, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties zochten nieuwe samenwerkingspartners voor uitwisseling van kennis, kunde, menskracht en middelen. En dat allemaal met gesloten beurs.


Locatie dit jaar was de sfeervolle Bibliotheek Neude, waar directeur-bestuurder Deirdre Carasso ons welkom heette. Na twee jaar kon de Beursvloer eindelijk weer live plaatsvinden. Met een klap op de gong werd de beurs geopend door Thijs Otto van Es, algemeen directeur van FC Utrecht die daarna de eerste match maakte met Stichting On the Move Sportvrienden.


Het BUREAU van het Grafisch Lyceum Utrecht behaalde een topscore, met een matchwaarde van ruim €47.000! Notaris Saskia van den Eerenbeemt van KAeP NOTARIS was aanwezig om alle matches vast te leggen.


VC Utrecht organiseert de Maatschappelijke Beursvloer in samenwerking met de Utrechtse Uitdaging en Capgemini en is blij met het resultaat.


Directeur-bestuurder Judith Deynen: “Zo fijn dat we na al die tijd weer samen kunnen komen en dat door persoonlijke gesprekken mooie nieuwe verbindingen ontstaan.”


Bedankt voor jullie aanwezigheid en tot volgend jaar!Soufyan Ouakili heeft voor zijn YouTube-kanaal "De Best Beloonde Baan van Nederland" waarin hij vrijwilligerswerk onder de loep neemt, dit keer een leuk item gemaakt over deze succesvolle editie van de maatschappelijke Beursvloer!


Weet je al wanneer je match verzilverd gaat worden? Én mogen we meegenieten tijdens de realisatie van de match? Souf komt dit graag vastleggen! Voor meer informatie neem contact op met Wouter Schild.

Foto's VC Utrecht | MediaMakers Anne van Dijk & Birgit Schuch


Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·