Skip Navigation
Post | april 2024 | Nieuws | 1 min lezen

Winnaar van het Gouden Stokstaartje 2023, Villa Pinedo, blikt terug

Ruim 1200 keer werd er afgelopen december gestemd voor ‘het Gouden Stokstaartje’ de publieksprijs van de Utrechtse Vrijwilligerstrofee. Villa Pinedo ging er uiteindelijk met de winst vandoor. Hoe hebben zij het evenement en de voorbereiding beleefd? Wat zullen ze nooit vergeten? En waar zijn de prijzen terecht gekomen?


Villa Pinedo is een organisatie waar jongeren met gescheiden ouders steun geven aan kinderen en jongeren die hetzelfde meemaken. De medewerkers hebben genoten van de uitreiking van de trofee: 'Als vrijwilligersorganisatie voelden we ons echt in de watten gelegd. Het was prachtig om jullie mooie woorden te horen over wat vrijwilligerswerk betekent en waarom het zo belangrijk is.

Persoonlijk vonden we de uitreiking voor de individuele vrijwilligers (ook) heel ontroerend. De video die werd getoond, liet echt zien dat deze mensen zich vanuit hun hart inzetten voor anderen en daar niets anders voor terug verwachten dan een warm gevoel en verbinding creëren. Deze intrinsieke motivatie zien wij ook bij onze eigen vrijwilligers en dat blijft heel bijzonder.’


Ook de prijzen, waaronder de kaartjes voor de wedstrijd FC Utrecht - RKC Waalwijk, kwamen goed terecht: 'Éen van onze vrijwilligers wilde graag naar de wedstrijd en heeft de kaartjes opgehaald. Ze vond het super leuk om op deze manier dit aanbod te krijgen.' 


Wij kijken ondertussen al uit naar de volgende editie van de Utrechtse Vrijwilligerstrofee waar we ongetwijfeld weer gaan genieten van bijzondere organisaties.

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·