Post | april 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Marloes is 4000ste vrijwilliger!

4000ste vrijwilliger

De vacature waar ik naar op zoek was verscheen meteen bovenaan” vertelt Marloes enthousiast. Toen Marloes zocht naar vrijwilligerswerk in een moestuin viel haar oog gelijk op een vacature bij de educatieve tuin in het Griftpark. Ze maakte een profiel aan en met haar aanmelding is Marloes de 4000ste vrijwilliger die zich via ons platform heeft ingeschreven!


En wat een leuke match! Dat moet natuurlijk gevierd worden en daarom verrassen we Marloes op locatie met een cadeautje.


Marloes woont in Utrecht in een huis zonder tuin, dus dit blijkt de perfecte oplossing voor iemand met groene vingers. Met een enthousiaste groep andere vrijwilligers is Marloes iedere woensdagmiddag in het Griftpark te vinden en dat is genieten met dit mooie lenteweer. “Het is fijn te merken dat iedereen er écht zin in heeft bij de educatieve tuin” vertelt Marloes. Daardoor was het voor haar snel duidelijk dat ze zich na de proefperiode wil committeren voor dit tuinseizoen.


De educatieve tuin maakt onderdeel uit van Stadsboederij Griftsteede van Utrecht Natuurlijk. Een ontmoetingsplek 'waar je op een ongedwongen manier kennis kunt maken met boerderijdieren, duurzame voedselproductie, ecologisch tuinieren en stadsnatuur'. Daarmee tracht Utrecht Natuurlijk bij te dragen aan een groen(er), gezond(er) en duurzame stad.


Heb je ook groene vingers en ben je geïnspireerd geraakt? Vind leuke natuurvacatures via de zoekterm 'natuur', zoek een stadstuin bij jou in de buurt of meld je aan voor diertjesdag op 3 mei in de Botanische Tuinen! Veel (tuin)plezier!
Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Wat is jouw goede voornemen?

| Nieuws
Goede voornemens in januari: vrijwilligerswerk!
Lees meer

WINNAAR | BIANCA BOTTER

| Nieuws
Uit de drie genomineerde vrijwilligers koos de jury Bianca Botter als winnaar!

Bianca is ...
Lees meer

Utrechtse Anneke is 3000ste vrijwilliger!

| Nieuws
Hoera! Anneke is de 3000ste vrijwilliger!
Lees meer