Skip Navigation
Post | oktober 2023 | Nieuws | 1 min lezen

Genomineerden Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2023 bekend!

Op donderdag 7 december, de Nationale Vrijwilligersdag, is de uitreiking van de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2023. Het Stadskantoor is de plek waar de prijzen dit jaar uitgereikt worden en waar bekend wordt wie de winnaars zijn van deze editie van de felbegeerde Utrechtse Vrijwilligerstrofee.


De drie fantastische kanshebbers in de categorie individuele vrijwilliger zijn: Ahmed Amraoui (o.a. Huis van Vrede), Harry van Someren (o.a. Repair Café Utrecht Oost) & Karin Elias (Buurtcentrum de Pijler).


In de categorie organisaties/initiatieven is er een zeer diverse groep genomineerden samengesteld. Dit zijn de kanshebbers:

·      Home-Start Utrecht

·      Serve the City Utrecht

·      Utrecht Canal Pride

·      Villa Vrede

·      Villa Pinedo


Alle genomineerden worden bezocht door de jury, die aan de hand van hun bezoekjes de winnaars gaan kiezen.


Dit jaar maken de genomineerden ook nog kans op de publieksprijs ‘het Gouden Stokstaartje’. Deze prijs werd de afgelopen 10 jaar uitreikt aan vrijwilligers uit de wijken Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern. Vorige jaar kwamen beide winnaars van de Utrechtse Vrijwilligerstrofee (WIL in je buurt en Kenza & Luca) uit deze buurten en dus is de samensmelting compleet. Het prijzenpakket van de publieksprijs bevat dagkaarten van de NS, een betoverende voorstelling in de Stadsschouwburg en de kans om een wedstrijd van FC Utrecht bij te wonen.


Vanaf 26 oktober heb je de mogelijkheid om te stemmen op jouw favoriete genomineerde vrijwilliger of organisatie. Klik op de link hieronder om te stemmen! Wacht niet te lang, de stemronde sluit op 4 december.


Op donderdag 7 december zullen we weten welke vrijwilliger en organisatie ervandoor gaan met de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2023. 

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·