Post | Advies | 1 min lezen

Financiën: van subsidie tot crowdfunding

Adviseurs van VC Utrecht helpen je om je idee om te zetten in een écht goed idee. We adviseren Utrechtse vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven over financieringsmogelijkheden. Van het allereerste begin tot het einde: dus van zomaar een (onuitgewerkt) idee, tot de eindverantwoording. 


Andere vormen van financieren 

Voordat je verder gaat, willen wij jou graag tippen: ben je al bevriend met Fons op Facebook? Een handige digitale vriend die jou regelmatig informeert over alles dat met fondsen, subsidies, vrijwilligersprijzen en andere financiële zaken te maken heeft. Veel deadlines op een rij, dankzij de handige alertservice. Kijk snel en word vrienden met Fons.


NOV - #eenkleingebaar

#eenkleingebaar groot succes in december 2020. Nieuwe acties en financiële aanvragen mogelijk!

NOV kan lokale en landelijke acties financieel ondersteunen met een vergoeding van de gemaakte materiele kosten voor een maximum bedrag van € 2500.

Stuur een mail naar [email protected] met het onderwerp 'Vervolg gebaren', een omschrijving van de (beoogde) actie en een inschatting van het benodigde bedrag. Je krijgt dan een declaratieformulier toegezonden ter verantwoording en bewijzen van de gemaakte kosten.

 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
FAQ over de nieuwe site | AdviesEen nieuw vacaturebank-systeem betekent naast meer mogelijkheden, ook een andere werkwijze! Voor iedereen even ...Lees meer
Vrijwilligersbeleid – regels | AdviesOnbetaald werk bij een organisatie met winstoogmerk
Onbetaald werk bij een organisatie met winstoogmerk is ...
Lees meer
VNG Vrijwilligersverzekering (Domstadpolis) | AdviesDe VNG Vrijwilligersverzekering/Domstadpolis is een overkoepelende vangnetverzekering voor alle vrijwilligers, ...Lees meer