Navigatie overslaan
Post | mei 2022 | Advies | 2 min lezen

FAQ over de website

Ons adviesteam maakte verschillende korte vlogs waarin ze je stap voor stap laten zien hoe bepaalde onderdelen van de vacaturebank werken. Super handig!


Bekijk de pagina met alle vlogs!


Lees je liever? De meest gestelde vragen zetten we hieronder voor je op een rijtje.


Vraag: in mijn organisatieaccount zie ik nergens het woord 'vacatures' staan. Zijn mijn vacatures dan weg nu?

Zeker niet. In dit systeem staan ze onder het kopje 'activiteiten'. Rechts in het menu zie je jouw openstaande vacatures, dan staat er in groen 'open' voor. Zijn ze verlopen, dan staat er in het oranje 'verlopen' voor die vacature.


Vraag: Ik kom terecht in de Engelstalige versie van de website?

Schakel heel eenvoudig naar de Nederlandse versie, via de switch-button helemaal onderaan op de website, rechts in de hoek.


Vraag: Nieuwe berichten komen binnen bij alle beheerders van ons account, niet alleen bij de aan de vacature/workshop/event toegewezen contactpersoon?

Het huidige systeem werkt inderdaad op deze manier. Wil je bepaalde mails niet meer ontvangen, dan kun je op je eigen account klikken (rondje rechts bovenin als je ingelogd bent). Ga vervolgens naar 'instellingen' en kies voor het laatste tabje bovenin 'e-mail notificaties'. Hier kun je met de schuifjes instellen welke mails jij wilt ontvangen.


Vraag: ik zie geen foto bij mijn organisatieaccount staan, hoe kan dit?

Het kan zijn dat je niets ziet staan of een blanco afbeelding ziet. Als je dit wilt wijzigen, ga dan naar je organisatieaccount en klik op 'instellingen'. Bij de foto moet je eerst de huidige blanco afbeelding verwijderen door op het icoontje prullenbak te klikken. Vervolgens kun je een eigen gekozen foto uploaden. Vergeet niet op de roze knop 'opslaan' te klikken. Deze staat onderaan de pagina.


Vraag: er wordt mij gevraagd om matches in te vullen, waarom?

Van iedere vrijwilliger die via ons systeem op jouw vacatures reageert, willen wij graag weten of deze persoon ook echt bij jullie vrijwilligerswerk is gaan doen (match) of niet (geen match). Door dit zorgvuldig in te vullen krijg je meer zicht op je eigen werving, help je ons om stadsbrede cijfers te verzamelen over vrijwillige inzet en tot slot help je de vrijwilliger.


Vraag: ik wil een (online) workshop of evenement aanmaken namens mijn organisatie, hoe doe ik dat?

Hiervoor klik je links in jouw organisatieaccount op 'activiteiten'. Klik op 'nieuwe activiteit aanmaken' en kies voor de optie workshop of evenement. Vul het sjabloon in, kies een datum en druk op opslaan.


Vraag: Mijn vraag staat er niet bij?

Kijk dan vooral deze uitgebreide handleiding van Deedmob (de ontwerper en bouwer van de vacaturebank) even door.


Zit je nog met onbeantwoorde vragen?

Laat het ons weten! Je kunt contact opnemen met Mirjam van Dijk - of 06 8215 9358

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·