Post | augustus 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Even voorstellen: Yvette

Hoi! Ik ben Yvette en ik werk inmiddels negen jaar bij VC Utrecht. Wat alweer negen jaar?! De tijd vliegt. Vanaf het begin zet ik me in voor het project 'MaS', de maatschappelijke stages waarin ik jongeren bemiddel naar vrijwilligersactiviteiten bij organisaties. Het is leuk om jongeren te inspireren om buiten hun eigen bubbel te kijken. De succesverhalen maken me echt blij! Na de lockdown zien we dat scholen en jongeren zelf zien hoe belangrijk het is om iets terug te doen voor de maatschappij. De maatschappelijke stage is daarvoor dé perfecte vorm. Ik heb veel zin om dit project weer nieuw leven in te blazen en ben altijd op zoek naar nieuw aanbod! Kan jouw organisatie ook vernieuwende ideeën gebruiken? Bekijk hier de mogelijkheden.


Verder bestaat de stad Utrecht maar liefst 900 jaar! Ik ben blij er te mogen wonen en met mijn werk dagelijks maatschappelijke impact mag maken. Mijn werk is erg divers en door de verschillende projecten is geen dag hetzelfde. Daarnaast zet ik me ook in voor de samenleving, door de wijk waar ik woon nog mooier, groener, veiliger en socialer te maken. En laatst heb ik voor de eerste keer een ronde mee geskeelerd door onze Domstad. Een evenement volledig gerund door vrijwilligers. Fantastisch toch? Wil jij ook aan de slag bij dit soort mooie initiatieven?! Neem een kijkje in onze vacaturebank.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Maatschappelijke Beursvloer goes Global op 9 mei 2023!

| Nieuws
Op dinsdag 9 mei organiseert de samenwerking tussen Vrijwilligerscentrale Utrecht, De Utrechtse Uitdaging en ...
Lees meer

De kracht van woorden: ontdek de vele manieren waarop je kunt helpen als taalvrijwilliger

| Nieuws
Taal is een belangrijk aspect van ons dagelijks leven. Wil je weten wat jij kunt doen? We zetten verschillende ...
Lees meer

Vrijwilligerscentrale Utrecht 35+ jaar

| Nieuws
Op woensdag 25 januari was het eindelijk zover: ons jubileumfeest!
Lees meer