Skip Navigation
Post | mei 2023 | Nieuws | 2 min lezen

Buurtcamping Utrecht: 'We willen iets neerzetten waar mensen blij van worden!'

Buurtcamping Utrecht zoekt vrijwilligers

In de avond met elkaar om het kampvuur verhalen delen en ‘s ochtends wakker worden van de geur van vers gezette koffie en broodjes van de bakker om de hoek... En dat in je eigen wijk of park! In maar liefst 7 stadsparken kan het deze zomer: kamperen in eigen stad. Van 7 t/m 9 juli is de Buurtcamping Utrecht 2023. ‘We willen iets neerzetten waar mensen blij van worden!' Ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie!


Geen Buurtcampings zonder vrijwilligers

'De Buurtcamping is voor én door bewoners. Vrijwilligers werken in teams toe naar een knusse camping met een programma van activiteiten voor jong en oud’, vertelt Flip Roncken. ‘De Buurtcamping Utrecht is een soort community: we werken samen in de wijken en nodigen iedereen uit om mee te doen: van bewoners tot ondernemers en organisaties uit de wijk.'


De Buurtcamping Utrecht zoekt vrijwilligers


Help jij mee de Buurtcamping in jouw favoriete park een succes te maken?

'Onze teams werken in de maanden voor én na het kampeerweekend actief samen. Tel daar de ontmoeting en het overnachten in je eigen park bij op en je hebt hét recept om elkaar, de buurt en de stad beter te leren kennen en waarderen!’ aldus Flip. De kernteams zijn inmiddels gestart. Maar er is nog plek zat voor meer enthousiaste teamleden. De Buurtcampings zoeken nu vooral vrijwilligers die willen helpen in de uitvoering. Van promotie tot horeca en van op- en afbouw tot activiteitenbegeleiding, of misschien heb je zelf wel een tof idee voor jouw Buurtcamping 2023? Neem dan contact op met Flip Roncken via [email protected].


Bekijk hier alle vacatures van de Buurtcamping Utrecht.Parken

In deze zeven parken vindt van 7 t/m 9 juli een Buurtcamping plaats. Mis niks en volg ze via hun eigen socials.

Park Transwijk – FacebookInstagram

Park de Koppel – FacebookInstagram

Griftpark – FacebookInstagram

Majellapark – FacebookInstagram

Noordse Park – FacebookInstagram

Park de Gagel – FacebookInstagram

Maximapark – FacebookInstagram


Twijfel je nog?

Wie beter dan de vrijwilligers en kampeerders van Buurtcampings zelf om jou te vertellen waarom je dit écht niet wilt missen, bekijk hier de Aftermovie van 2022:


Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·