Zoek vrijwilligers

Als organisatie heb je bij ons een account nodig om vacatures te kunnen plaatsen en om deel te nemen aan ons aanbod. Ook biedt een account je de mogelijkheid om te zoeken in het vrijwilligersaanbod (vrijwilligers die een profiel hebben aangemaakt op onze website).

Direct een account aanmaken 

Handig om te weten
  • Contactgegevens bij organisatieprofielen én vacatures worden zichtbaar nadat gebruikers op de roze 'Reageer'-knop klikken. Dit betekent dat contactgegevens als telefoonnummers, e-mailadressen en websites alleen in de daarvoor bestemde velden vermeld mogen worden, NIET in het algemene beschrijvingsveld. Daar worden ze uit verwijderd.
  • In het pop-up-schermpje dat verschijnt na het klikken staan naam, e-mailadres, functie en telefoonnummer van de door jou ingevoerde contactpersoon.
  • Bezoekers kunnen middels dit schermpje ook een vraag stellen of hun interesse in een vacature kenbaar maken.
  • Beheerders van de organisatieprofielen ontvangen direct de reacties behorend bij hun profiel en hun vacatures en kunnen contact opnemen met de geïnteresseerde(n).
  • Alle reacties zijn ook terug te vinden in de organisatieprofielen. Daarin kunnen beheerders ook aangeven of het contact geleid heeft tot een match. Fijn als je dit bijhoudt!*
  • Binnen het organisatieprofiel blijven alle reacties bewaard, zodat je altijd een handig overzicht hebt van de potentiële vrijwilligers die contact met je zochten.
Selectieprocedure 

De vrijwilligers die reageren op je vacature(s) worden niet door ons gescreend. Je bent hier als organisatie zelf verantwoordelijk voor. Heb je hier vragen over of wil je even sparren? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Tip

Wil je jullie organisatie uitlichten op onze website en social media of je vacature in onze fysieke etalage?

Aanmelden kan hier

*Om aan de vraag naar matchaantallen (van zowel subsidieverstrekkers als onze achterban) te kunnen voldoen, werken wij met dit registratiesysteem.