Workshops promoten

Om het aanbod van workshops rondom vrijwilligerswerk zo compleet mogelijk te maken, delen we ook graag het aanbod van andere Utrechtse organisaties. Vul het formulier hieronder in als je meer informatie wilt over het delen van workshops op onze site en/of als je al workshops hebt die je graag wilt aanbieden.

Aan de slag!

Stap 1: Maak je workshops aan op je organisatiepaginaCreëer op je organisatiepagina (onder het kopje 'vacatures') je workshop(s) door op '+ Vacature toevoegen' te drukken en het formulier in te vullen. Geef ze als titel WORKSHOP: ... of TRAINING: ...
Stap 2: Stuur ons de links via onderstaand formulierKopieer de links van de workshops die je hebt aangemaakt en vul het onderstaande formulier in. Druk op verzenden wanneer je alle juiste links in het formulier hebt geplakt, dan plaatsen wij je workshops op onze workshops pagina.
Stap 3: Geef workshops aan meer gemotiveerde vrijwilligersNa het plaatsen van je workshops kunnen bezoekers van VCUtrecht.nl zich gemakkelijk gaan aanmelden voor jouw workshops. Je kunt ze natuurlijk ook nog delen in je netwerk op social media.