Workshop Training/workshop
Deze workshop zit vol

Helder schrijven

Als vrijwilliger heb je vaak contact met de ‘buitenwereld’. Bijvoorbeeld via de website of een nieuwsbrief. Helder schrijven is daarom erg belangrijk!

HELDER SCHRIJVEN
Ben je met je vrijwilligersinitiatief een flyer aan het maken? Bouw je aan een nieuwe website? Maak je social media berichtjes voor een festival? Of zit je volop in een fondsenaanvraag? Wil je iets schrijven voor een laaggeletterde doelgroep? Overal is het belangrijk: helder schrijven! Wij geloven dat vrijwilligers door helder te schrijven (nog) meer voor elkaar krijgen. En daarom helpen we je hier graag bij. Een typische KEES-training met een beetje theorie en vooral veel zelf doen en terugkoppeling!

TRAINER
Deze training wordt gegeven door Charlotte Leemans. Als projectleider van de landelijke VoorleesExpress groeide haar liefde voor vrijwilligers. Charlotte werkt nu als freelance communicatieadviseur en copywriter voor zeer diverse opdrachtgevers, van bibliotheek en Stichting Lezen & Schrijven tot autoleasebedrijf. Ook als schrijven niet je favoriete bezigheid is, gaan haar praktische handvatten je zeker helpen!

 

Aanmelden wachtlijst
28
Januari 2019
Tijdstip
19:30 uur - 22:00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Stadsbreed
Adres
Nog bekend te maken, 3526KS Utrecht
Maximum aantal deelnemers
3
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Helder schrijven" op 28-01-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden