Workshop Webinar

WEBINAR: Hoe bereik en verleid je Millennials en Generatie z?

MediaTest en Wayne Parker Kent namen samen het initiatief voor een periodiek onderzoek onder Millenials (23 t/m 37 jaar oud) en Generatie Z (8 t/m 22 jaar oud). In de eerste meting besteedden we aandacht aan onder meer hun mediagebruik, online privacy, gender equality en politiek. Meer dan 2500 respondenten gaven hun mening.

Half mei zullen de resultaten van de tweede meting bekend zijn. Daarin is uitgebreid aandacht besteed aan goede doelen. Hoe kijken deze generaties aan tegen goede doelen? Zijn ze werkelijk zo lastig te bereiken? Hoe zij ze over te halen om te doneren? Hoe zijn ze wel te raken?

We gaan een kijkje geven in de wereld van deze jonge doelgroepen.
– We delen de uitkomsten uit de beide onderzoeken die wij deden met Wayne Parker Kent
– Bart zal putten uit voorbeelden uit de onderzoeken die hij voor goede doelen deed
– En we halen ook andere bronnen aan die relevante informatie leveren over deze twee generaties.

En natuurlijk spitsen we dit toe op goede doelen. Wat kan je als fondsenwerver doen om aan te sluiten bij deze jonge mensen?

Trainer
Bart Kleijn is Sociaal Psycholoog en Client Director bij onderzoeksbureau MediaTest. Hij zit al 30 jaar in het onderzoeks-vak en doet veel onderzoek voor goede doelen. Daarbij staat vaak de vraag centraal hoe goede doelen hun bestaande achterban maar ook hun prospects kunnen bereiken, boeien en behouden. Bart is 51, woont samen en heeft twee Generation Z kinderen.

Aanmelden

24
Mei 2018
Tijdstip
10.00 tot 11.00 uur
Soort workshop
Webinar
Wijk
Stadsbreed
Adres
thuis, 3500AA Utrecht
Maximum aantal deelnemers
10
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "WEBINAR: Hoe bereik en verleid je Millennials en Generatie z? " op 24-05-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden