Workshop Training/workshop
Nog 4 plekken beschikbaar

Wat nou als het wel lukt?

Probleem? Je bent niet alleen! 

Doelgroep
Vrijwilligers en initiatiefnemers die een probleem willen oplossen en daarvoor de kennis, het netwerk en/of de suggesties van mede vrijwilligers kunnen gebruiken. Je mag ook komen als je geen probleem hebt en andere organisaties verder wilt helpen. 

Inhoud
Tijdens vrijwilligerswerk lopen we allemaal wel eens tegen problemen aan. Het is bijvoorbeeld lastig om voldoende vrijwilligers te vinden, de financiën vallen tegen of het lukt niet zo goed met de publiciteit. 

Deze avond staan jullie onderwerpen, kennis en ervaring centraal. We kiezen samen enkele belangrijke uitdagingen die in de groep leven. Conform de aanpak van Gave Dingen Doen, pitchen enkelen van jullie de geselecteerde uitdaging kort, waarna er door de groep wordt gedacht over oplossingen. De interactie met anderen biedt jou de gelegenheid om de kennis en ervaring van anderen op een creatieve manier op jouw situatie toe te passen.

Aan het einde van jouw pitchronde kun je met een berg tips, kennis en energie aan de slag om die belangrijke volgende stap te zetten! Het doel is dat je de volgende dag al een eerste, concrete, actie kunt uitvoeren.

Facilitatoren
Adriaan en Wouter faciliteren samen creatieve sessies vanuit het Gave Dingen Doen-team Utrecht. Dit is een platform voor open- en sociale innovatie, waar mensen en bedrijven elkaar helpen om ideeën, vragen of dromen te realiseren. Dit gebeurt in creatieve en inspirerende groepssessies. 

Adriaan is daarnaast medeoprichter van de Stichting In Between Café, waar netwerkbijeenkomsten voor en door werk- en opdrachtzoekenden worden georganiseerd. Wouter is in het dagelijks leven als ondernemer in de zorg actief. 

Aanmelden
23
Oktober 2017
Tijdstip
19.30 tot 22.00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd OZ 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
10
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Wat nou als het wel lukt?" op 23-10-2017.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden