Workshop Training/workshop
Nog 11 plekken beschikbaar

Niet Aangeboren Hersenletsel

Niet Aangeboren Hersenletsel
Je zal het maar hebben of krijgen: hersenletsel als gevolg van een ongeluk, hersenoperatie- of tumor, een beroerte of hartinfarct of als gevolg van ziektes als Parkinson of MS. De gevolgen zijn heel verschillend, maar feit is dat het lichamelijk, cognitief en emotioneel functioneren in meer of mindere mate is aangetast. Hierdoor kunnen er problemen ontstaan op allerlei gebieden, waardoor de hulp van een vrijwilliger wordt ingeroepen. Hulp die van onschatbare waarde kan zijn.

De hulp van een vrijwilliger kan bestaan uit samen iets ondernemen, een luisterend oor of helpen bij praktische zaken. Maar hoe sluit je nu het best aan? Waar moet je rekening mee houden? Wat kun je wel doen en wat kun je juist beter laten? Dat is best ingewikkeld, zeker als je aan de buitenkant niet kunt zien dat er iets aan de hand is. Daarom deze training over Niet Aangeboren Hersenletsel.

Voor wie
Voor mensen die van plan zijn of al reeds zijn ingezet als vrijwilliger bij iemand met NAH. Voorkennis is niet vereist.

Trainer
Angelique Heerdink werkt bij Handjehelpen, een vrijwilligersorganisatie die vrijwilligers en stagiairs inzet bij kinderen en volwassenen met een beperking én hun mantelzorgers in de thuissituatie. Zij heeft jarenlang vrijwilligers begeleid die ingezet zijn bij mensen met NAH, en geeft sinds 2013 trainingen aan deze vrijwilligers.

We serveren koffie, thee, lekkers én cup a soup, maar geen lunch. Dus deze graag zelf meenemen. 

Aanmelden
21
Juni 2019
Tijdstip
09.30-15.30
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Overvecht
Adres
Pallas Athenedreef, 12, 3561 PE Utrecht
Maximum aantal deelnemers
15
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Niet Aangeboren Hersenletsel" op 21-06-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden